Ben je in basis best lekker bezig met fotografie, maar ben je toe aan méér?

Alleen heb je geen idee waar te beginnen?

En weet je niet welke stappen je moet zetten?

Ik gun jou die vliegende start als professioneel fotograaf!

Daarom deel ik in dit online programma al mijn meest waardevolle ondernemerslessen, geef ik je de complete basis mee om te beginnen en heb ik 8 jaar kennis voor je in 7 modules gestoken.

Ik help jou écht op weg. Op 22 maart starten we met een special edition! Je krijgt naast het online programma een fantastische live dag waarin je met mij aan de slag gaat aan jouw bedrijf, samen met andere enthousiaste en ambitieuze fotografen!

 

Super waardevol!

Voor mij is de coaching zoals ik die van Ryanne krijg echt super waardevol! Fijn om te sparren over je plannen, maar ook over je onzekerheden. Iemand die met je mee denkt en je een stapje in de juiste richting helpt!

Madelon Verwijmeren Fotografie

Mijn maandomzet is verdubbeld!

Ik verdien gewoon het dubbele van wat mijn maanddoel is! Ik werk hard maar ik weet wat ik wil en ben mega enthousiast! Thanks Ryanne voor alles! 2023 wordt een TOP jaar!

Quincy Ruiter – QRphotography

Ik kom nu wél in actie

In de video’s communiceert Ryanne ontzettend fijn. De video’s zijn kort waardoor ik mijn aandacht erbij kan houden. Bij een cursus van een andere fotograaf heb ik van alle 6 modules precies niks ingevuld, omdat ik mijn focus verloor door te lange video’s. 

Valérie – Captured by Valérie

Wat is Upgrade Your Business?

 

In dit online programma help ik je om van het level “leuke foto’s” te upgraden naar een professionele fotograaf met (goed)betaalde shoots.
Of je dat nou fulltime wilt gaan doen of naast je baan, het kan allebei.  

De cursus geeft je een gigantische voorsprong: alles wat ik in 8 jaar ondernemen heb geleerd deel ik hier met je. Een lang en uitdagend proces overzichtelijk uitgewerkt in supersimpele stappen.

Wat kun je hierna?

 

 • Je weet welke mindset je nodig hebt om succesvol fotograaf te worden
 • Je snapt hoe je meer (financiële) rust en ruimte creëert in je bedrijf
 • Je kent de ins & outs van een geweldige klantbeleving
 • Je leert hoe je je prijs goed en gegrond opbouwt
 • Je weet hoe je jezelf moet pitchen
 • Je hebt door hoe je (meer en makkelijker) betalende klanten krijgt
 • Je hebt een goede basishuisstijl staan
 • Je snapt hoe verkopen via socials werkt
 • Je leert hoe je een vertrouwensband opbouwt met je klant
 • Je kent alle basics wat betreft belastingen & jouw business
 • Je ontdekt hoe je meerdere inkomstenbronnen opzet
 • En je weet hoe je jezelf als professionele fotograaf positioneert

Bekijk de video met alle modules:

 

Deze cursus is voor jou, als…

✔️ AL mijn 8 jaar ondernemerskennis wilt krijgen

✔️ Je met gemak minimaal 30.000 euro per jaar wilt gaan verdien met shoots

✔️ Je geen zin hebt in eindeloos uitzoekwerk, onnodige fouten, belastinggedoe of alles zelf uitproberen

Kortom, Upgrade Your Business scheelt je bakken tijd, geld en energie.

‘Gewoon doen en gáán!

Ik had veel ideeën maar wist niet hoe ik deze in de praktijk moest brengen. Wie zit er nou op mij te wachten? Door de steun van Ryanne kreeg ik gelijk meer zelfvertrouwen en richting, door gewoon te doen! Elke stap vooruit voelt als een overwinning!

Sarah Kröger Fotografie

Korte video’s met nuttige informatie

De prijsbepaling vond ik super lastig. De video’s hierover hebben voor mij heel wat opgehelderd. En zo worden alle onderwerpen waar je tegenaan loopt als fotograaf behandeld. Ik heb alle video’s in no time bekeken, korte video’s met nuttige informatie. Heel waardevol vond ik het!

Karin Derks – KDfotografie

“Met kennis tackle je onzekerheid én onwetendheid”
Ryanne Tigchelaar, oprichter Upgrade Your Business

Het verhaal van Ryanne

Ergens helemaal aan de start van mijn fotografieavontuur viel er eens een dikke, blauwe envelop op mijn deurmat. Een aanslag met meerdere nullen. Het zweet brak me uit. Wat had ik niet goed ingevuld? Hoe moest het dan wél? Niemand had me dit geleerd.

De eerste ondernemersstappen voelden onzeker en onwetend. Ik miste simpelweg de kennis om met vertrouwen een vliegende start te maken. Als ik toen alles wist wat ik nu wist, had ik mijn business van een sloom drafje in volle galop kunnen brengen. Ik had veel sneller kunnen staan waar ik nu sta.

Ik heb alles doorlopen en uitgeprobeerd. Onnodige fouten gemaakt (met die blauwe envelop kwam het – gelukkig – goed!) en belangrijke lessen geleerd. En gelukkig niet voor niks. Want nu:

 • Draai ik jaaromzetten van meer dan een ton
 • Werk ik met namen zoals Samantha van Steenwijk, Renate van Uytert, Coby en Marlies van Baalen en Patrick van der Meer
 • Doe ik internationale shoots in o.a. Amerika en Portugal.
 • Heb ik meer dan 250 mensen gecoacht tot succesvolle fotografen
 • Werk ik met merken zoals Equestrian Stockholm, Hypostore en Montar
 • Heb ik de voorpagina van de Phryso
 • En heb ik meer dan 300 boeken verkocht

Stuk voor stuk mooie mijlpalen. Maar het állerbelangrijkste voor mij?

Jezelf kunnen dragen met een bedrijf dat helemaal eigen is.

Nu leer ik andere (beginnende) fotografen hoe ze dat ook doen. Door ze met vertrouwen stap voor stap mee te nemen in het bouwen van je business. Ik zoom daarbij in op het fotografievak. Want daarin draait het niet alleen om het maken van foto’s, je verkoopt echt een moment. Een beleving.

Begrijpen hoe je die waarde toevoegt is de basis voor elke beginnende fotograaf. En daar leer ik je alles over in deze cursus.

Veelgestelde vragen

Ik ben geen paardenfotograaf, kan ik dan ook meedoen aan dit programma?

Ja, dat kan zeker! Dit programma is te volgen voor verschillende branches en is heel geschikt voor jou als jij meer wilt leren werken met de Wet van Aantrekking en er klaar voor bent om jouw bedrijf een upgrade te geven en de volgende stap te zetten! 

Hoelang heb ik toegang tot het programma?

Je hebt minimaal 4 maanden toegang tot de video’s (geteld vanaf jouw aankoop) en je behoud je toegang zolang als RMacademy bestaat! 

Kan ik aan Upgrade your Business meedoen als ik het fotograferen naast mijn baan in loondienst wil blijven doorzetten?

Ja, ook dan kun je mee doen. We stemmen het traject af op jouw persoonlijke leerdoelen en die zijn voor iedereen anders. Alles wat je leert is heel waardevol ook als je naast je werk of studie wilt blijven fotograferen.

Hoeveel tijd neemt de online training in beslag?

Je kunt alle informatie op je eigen tijd tot je nemen. Intussen heb je optioneel coachcalls met de groep of 1:1. Het hangt er vanaf wat voor manier jij kiest om Upgrade your Business te volgen. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe meer tijd jij besteed om AAN jouw bedrijf te werken, hoe sneller jouw bedrijf succesvol zal worden. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je kunt altijd in termijnen betalen, het aanbetalingsbedrag dient voor de start van het traject binnen te zijn. Het is de goedkoopste optie om in 1x te betalen, bij termijnbetalingen betaal je een toeslag omdat er meer tijd en werk in de facturering zit.