“Ryanne liet mij in deze cursus met een hele andere blik kijken naar  salesgesprekken.”

Janneke – Boercamp

 

Ontdek hoe jij jouw verkoopresultaten kunt verhogen met de Social Sales Mastery

Ben je klaar om jouw verkoopskills naar een hoger niveau te tillen en het volledige potentieel van social media te benutten? Wil je leren hoe je meer klanten kunt bereiken en jouw omzet kunt laten groeien? Social Sales Mastery is precies wat je nodig hebt!

Waarom zou je nú aan de slag gaan met social media?

Social media is dé plek om jouw doelgroep te bereiken. Met miljarden gebruikers wereldwijd, biedt het een ongeëvenaarde kans om direct in contact te komen met potentiële klanten. Of je nu een klein bedrijf bent of een groeiende onderneming, social media kan je helpen om:

  • Meer zichtbaarheid te krijgen: Bereik een breder publiek met jouw berichten, reels en stories.
  • Betrokkenheid te verhogen: Bouw vertrouwen op rondom jouw merk en creëer loyale klanten.
  • Omzet verhogen: Gebruik een gerichte strategie die bij jou past om je omzet blijvend te verhogen.

 

Hoi, ik ben Ryanne.

Ik ben al meer dan 8 jaar ondernemer. Ik ben begonnen als paardenfotograaf en daarnaast heb ik in de afgelopen jaren meer dan 500 ondernemers mogen begeleiden in hun proces, van fotograferen tot ondernemen.

Inmiddels heb ik al een aantal jaar structureel een omzet van meer dan 100k per jaar waarvan eigenlijk alles vanuit social media verkocht wordt.

Laat mij de vertaalslag voor jou maken, je hoeft het wiel niet meer zelf uit te vinden.

Ik heb een aantal bewezen strategieën op de plank liggen die je zo eigen kunt maken. Dat hoef je niet alleen te doen, dat doen we samen! Ik kijk er naar uit om met jou aan een succesvolle business te werken.

 

 

“Deze training geeft je echt de motivatie om serieus aan de slag tegaan met social media en om dit vol te houden. Ryanne neemt jou stap voor stap mee naar een plan dat voor jou gaat werken.”                                 

– Jeanine | Photography by Jeanine

 

 

Investering

Er zijn twee opties om deze cursus te volgen:

Zelfstandig
249,-
Je krijgt direct toegang tot 12 videolessen (vanaf 15 juni) t.w.v. 500,-
Geen begeleiding
Betaling in termijnen mogelijk: 3x 87,-
Excl. 21% btw
Ik kies voor zelfstandig

Veelgestelde vragen

Wat als ik de investering nu nog niet bij elkaar heb?

Je mag in 3 termijnen betalen. Deze betaling zal automatisch plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat je de kennis alvast hebt en dat je met deze kennis makkelijk jouw omzet kunt laten groeien én jouw investering kunt terug verdienen!

Kan ik de btw terugvragen?

Zeker. Je kunt bij jouw komende btw aangifte de kosten meenemen. Dit is het idee van een investering, zodra je het bedrag hebt terug verdient ga je winst maken met de kennis die je hebt gekregen. 

Wanneer ontvang ik de video’s?

Als je voor 15 juni hebt gekocht ontvang je de video’s op 15 juni en op 1 juli. Als je na 1 juli hebt gekocht ontvang je direct alle video’s in jouw mailbox. 

Kan ik de video’s vaker bekijken?

Jazeker, je ontvangt alle video’s per e-mail en je kunt ze zo vaak als je wilt terug kijken!

Is deze cursus alleen voor paardenfotografen? Nee, deze cursus is voor alle ondernemers die willen leren hoe ze online meer geld kunnen verdienen door hun dienst of product te verkopen. Dit kan dus van alles zijn!