Where you are a year from now

is a reflection of the choices you

choose to make today.

 

Ik weet hoe je je voelt: het liefst wil je fotograferen, doen waar je écht blij van wordt en hier meer tijd aan besteden. Je weet alleen nog niet zo goed hoe je jouw bedrijf wilt inrichten, je krijgt geen klanten en je weet niet hoe je fotograferen gaat combineren met je andere baan of studie. Daar ga ik je bij helpen!

Ik heb het afgelopen jaar de keuze gemaakt om volledig voor mezelf verder te gaan en weet precies met welke vragen en angsten jij rondloopt. Ik ben nu fulltime paardenfotografe en leef mijn droomleven! Ik heb mijn bedrijf opgebouwd naast mijn baan in loondienst. Dit is een tijd geweest dat ik veel uit heb moeten zoeken op ondernemersvlak, heel veel heb geleerd en keuzes heb moeten maken. Moeilijke keuzes waar jij ook voor staat of komt te staan. Jij hebt de mogelijkheid om van mijn kennis en ervaring gebruik te maken zodat jij je volledig op jouw passie kunt storten. Door middel van het volgen van jouw eigen intuïtie kun jij heel veel bereiken.

Eerst gaan we kijken waar jij nu staat en waar jij over 6 maanden wilt staan. Dit is per persoon verschillend, dus maak ik met jou een stappenplan hoe wij deze 6 maanden gaan invullen. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding en daarnaast kun je ook input halen uit de Mastermind groep, wat ontzettend waardevol is. Ook als je je werkt als paardenfotograaf als bijberoep wilt houden kun je deelnemen aan de Mastermind.

Wat houdt het Traject in?

Ik neem jou mee in mijn wereld als paardenfotograaf. Deze wereld bestaat uit ongeveer 20% fotograferen en de rest van de tijd werk je aan jouw bedrijf. Dus dat je goed kunt fotograferen is één ding, ik leer jou hoe je de overige 80% goed onder de knie krijgt met de volgende modules:

 • Module 1: Mindset – Zo denkt een ondernemer & je eigen intuïtie volgen
 • Module 2: Personal branding – Geef jouw bedrijf een identiteit door jezelf te zijn!
 • Module 3: Klantencontact – Zo trek jij moeiteloos je droomklant aan
 • Module 4: Social Media – Zo straal jij op social media en bouw je een band op met je klanten 
 • Module 5: Administratie en boekhouding – Zo krijg jij overzicht in je administratieve rompslomp (en geen eerste aanslag van €5000 zoals ik de eerste keer had, en geloof me, dat had ik echt nog niet verdiend!)
 • Module 6: Fotografie & nabewerking – Next level fotograferen in je eigen stijl

 

Ik ben er klaar voor om vanaf 1 november zes maanden met jou aan de slag te gaan, jij ook?!

Are you ready to upgrade your business? Let’s go!

 

Voor deze Mastermind zijn 8 plaatsen beschikbaar. Naast ons 1 op 1 traject kun je dus ook sparren met 7 gelijkgestemde fotografen. Zo ziet de Mastermind eruit: 

 • We plannen elke maand een online coaching call zodat je 1 op 1 tijd met mij hebt waarin we gaan werken aan jouw bedrijf

 • Je ontvangt per module uitgebreide video’s. De zes bovenstaande modules zijn onderverdeeld in verschillende lessen waaraan een opdracht gekoppeld zit zodat je meteen praktisch aan de slag gaat 

 • Je krijgt zes online hand-outs toegestuurd met alle informatie over de modules. Dit is natuurlijk super handig want dan kun je alles nog even rustig terug lezen! 

 • Je krijgt toegang tot de besloten Instagram-pagina, waar je met je Mastermind groep van maximaal 8 personen in zit. Hier geef ik elke maand een live Q&A (je kunt deze ook terug kijken als je er niet live bij kunt zijn), zodat jij kunt leren van de vragen die anderen stellen en zelf ook terecht kunt met al je vragen. Je kunt alle lessen dus op je eigen tempo volgen, we stemmen vooraf een plan af zodat jij gaat bereiken waar je klaar voor bent! Daarnaast ben ik hier altijd bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. 

 • En natuurlijk krijg je van mij een fotoreportage met 5 beelden die je kunt gebruiken op jouw social media kanaal (ter waarde van €199,-)

Er zijn vier real life momenten met de Mastermind groep (elke zes weken):

1x Workshop Social media +  Personal Branding (+ jouw fotoshoot!)

1x Workshop Verkooptraining + Workshop Boekhouding/administratie

Twee meeloopdagen op verschillende prachtige locaties met prachtige modellen om aan je portfolio te werken en gelijk praktische begeleiding krijgt.

 

Voor wie is dit traject geschikt?

Waarschijnlijk zijn er veel mensen in jouw omgeving die je goed bedoeld advies willen geven, maar zij zijn (meestal) niet jouw klant en ook geen ondernemer. Ik heb dit pad al voor jou bewandeld en weet precies waar jij tegen aan loopt. Het is een groot gedeelte angst voor het onbekende, wat logisch is! Ik leer je hiermee om te gaan en toch keuzes te maken op gevoel. Als jij in loondienst werkt en super graag de stap wilt zetten om volledig als paardenfotograaf aan de slag te gaan past dit traject precies bij jou. Ook als je net begonnen bent met fotograferen en de ambitie hebt om je werkzaamheden direct professioneel aan te pakken pas jij in dit traject.

Voor mij is het ontzettend belangrijk om te werken met mensen die écht willen leren en bereid zijn om er ook wat voor te doen! Het hoeft niet persé moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen, maar het is wel de bedoeling dat je bereid bent om open te staan dingen anders aan te gaan pakken. 

Het maakt niet uit of je net bent begonnen met fotografie of dat je al een tijdje bezig bent, we stemmen dit traject af op jouw behoefte. Ik kijk er naar uit om met jou aan de slag te mogen gaan! 

Dit traject past precies bij jou als:

 

 • Je van je passie je beroep wilt gaan maken en stap voor stap je droom waar wilt maken
 • Je bedrijf in de kinderschoenen staat en je wilt groeien
 • Je wilt leren hoe je groeit op sociale media
 • Je je droomklanten wilt aantrekken
 • Je je fotografie naar een hoger level wilt brengen
 • Je echt de diepte in wilt gaan over onderwerpen als personal branding, social media en verkoopskills ontwikkelen
 • Je meer zelfvertrouwen wilt krijgen als fotograaf
 • Je geld wilt gaan verdienen met jouw passie: fotograferen
 • Je erachter wilt komen hoe je je bedrijf wilt indelen zonder er keihard voor te hoeven werken
 • Je openstaat voor verandering
 • Je klaar bent voor de volgende stap
 • Je je wilt omringen met een groep van gelijkgestemde fotografen (maximaal 8 personen)
 • Je klaar bent om in jezelf te investeren

Kun je de meeste punten die ik hierboven noem met “JAAA!” beantwoorden, dan ben jij een match voor de Mastermind!

“A little progress each day adds up to big results”

 

Na dit traject:

 • Weet jij hoe je je onderscheidt van andere fotografen

 • Weet jij hoe je je ideale klant aantrekt

 • Heb jij een ondernemers mindset

 • Heb jij al het zelfvertrouwen om verder te bouwen aan je bedrijf en je intuïtie te volgen

 • Ben jij aan het bouwen aan een leuke klantenkring via social media

 • Weet jij hoe je je bedrijf inricht zodat het echt bij jou past

 • Alles over de prijs/kwaliteit verhouding van je diensten

 • Heb jij je eigen stijl ontwikkeld in zowel het fotograferen als in je personal branding

 • Heb jij een mooie groep gelijkgestemde fotografen over gehouden aan de mastermind waarop je altijd kunt terug vallen

Jouw investering

 

€1550,-

Of 6 termijnen van €275,- 

 

Deze prijzen zijn excl. 21% btw. 

 

Veelgestelde vragen

Kan ik aan de Mastermind meedoen als ik het fotograferen naast mijn baan in loondienst wil blijven doorzetten?

Ja, ook dan kun je mee doen. We stemmen het traject af op jouw persoonlijke leerdoelen en die zijn voor iedereen anders. Alles wat je leert is heel waardevol ook als je naast je werk of studie wilt blijven fotograferen.

 

Hoeveel tijd neemt de Mastermind in beslag?

Je kunt alle informatie op je eigen tijd tot je nemen. We hebben een maand lang de tijd om dieper in te gaan op elke module. Dus als je er niet gelijk mee kunt beginnen kun je dat in de rest van de maand nog doen. In de coachingcall en de live Q&A behandelen we dan allemaal hetzelfde onderwerp. De Q&A en de real life momenten voor de groep zullen van te voren vast staan, de 1 op 1 coaching call kun je met mij inplannen wanneer jij daar tijd voor hebt.

 

Hoelang heb ik toegang tot alle informatie?

De informatie blijft levenslang toegankelijk dus je kunt altijd later alle hand-outs en video’s nog een keer bekijken en bij de hand houden.