Vraag jij jezelf wel eens af:

✔ Wie nou je ideale klant is en hoe je deze het beste kunt bereiken?

✔ Hoe je van jouw ‘bedrijfje’ een bedrijf maakt? 

✔ Hoe je nou je omzet laat groeien?

✔ Hoe je jouw bedrijf succesvol gaat inrichten?

✔ Hoe je jezelf meer laat zien en een vertrouwensband opbouwt met jouw klanten?

✔ Welke prijs het beste past bij jouw werk en hoe je dit rendabel maakt?

✔ Hoe je van je volgers klanten maakt en groeit op social media? 

✔ Hoe je een goede administratie opbouwt en bijhoudt zonder problemen?

✔ Wanneer je minder kunt gaan werken in loondienst en echt je droom achterna gaat: fulltime paardenfotograaf worden!

✔ Waarom je geen leuke groep mede-fotografen hebt om mee te sparren of om mee samen te werken?

 

Als jij je in deze punten herkent, dan pas jij heel goed in mijn Mastermind traject. Het najaar is dé perfecte tijd om te werken AAN jouw bedrijf en je klaar te maken om het nieuwe seizoen te gaan knallen! 

Zolang jij blijft twijfelen, helpt jouw concurrent jouw klant! 

Toen ik 8 jaar geleden voor de hobby begon te fotograferen had ik geen idee dat ik in de toekomst een succesvol bedrijf als paardenfotograaf zou hebben. Ik volgde gewoon mijn gevoel en deed wat ik leuk vind: het vastleggen van paarden met of zonder hun eigenaar. 

Drukker en drukker werd het, totdat bleek dat ik eigenlijk niet alle ballen in de lucht kon houden naast mijn baan in loondienst. Doodeng, maar ik nam de sprong in het diepe en werd anderhalf jaar geleden fulltime paardenfotograaf! Een droom die voor mij uit kwam. Niet zonder succes: in mijn eerste jaar draaide ik een omzet van 100k! 

De formule hiervoor is simpel: een goede vertrouwensband opbouwen met mijn ideale klant, verschillende inkomstenbronnen genereren en een super goede service geven.

Ik geloof niet in losse coachingsessies. Je gaat pas verandering doormaken als je intensief bezig bent met jouw bedrijf. Je hoeft het wiel niet nogmaals uit te vinden, alle tools vind je binnen mijn begeleiding. Je krijgt toegang tot mijn netwerk, mijn kennis en je gaat groeien op je eigen tempo en binnen jouw eigen voorwaarden. Samen met een groep gelijkgestemde fotografen waarmee je kunt sparren en kunt samenwerken en wellicht een mooie vriendschap kunt opbouwen net als dat er in de vorige twee trajecten is gebeurd!

Het is bijna niet uit te leggen wat er gebeurd op het moment dat jij besluit in te stappen en voor je bedrijf te gaan. Het is zo ontzettend magisch! Iets wat je moet ervaren, dat je moet meemaken. Are you ready?

Inhoud van het traject:

✔ 4 maanden lang persoonlijke begeleiding van mij

✔Elke maand een online coaching sessie 1 op 1 samen met mij – 4 in totaal (t.w.v. €450,-)

✔Toegang tot al mijn online cursussen over Photoshop, social media, klantenservice, fotograferen… Alles! (t.w.v. €750,-)

✔ Elke maand een groepssessie via Zoom – 4 in totaal (t.w.v. €450,-)

✔ Een real life inspiratie dag met verschillende workshops van andere ondernemers over Photoshop, Online Marketing, Administratie en Personal Branding en Klantenservice (t.w.v. €1150,-)

✔ Een portfolio dag waarin we samen de knapste modellen op de mooiste locaties gaan fotograferen (t.w.v. €300,-)

✔ Whatsapp groep met mij en de andere fotografen waarin je vragen kunt stellen, kunt sparren en kunt samenwerken

✔ Direct Whatsapp contact met mij en binnen 24 uur antwoord (ma-vr) op je vragen wanneer je even vastloopt of advies nodig hebt

I'm ready

Het belangrijkste is dat jij je omringt met mensen met dezelfde mindset als jij en mensen die al hebben wat jij graag wilt. Daar leer je het meeste van! 

Na dit traject:

  • Heb jij alle tools in handen om geld te verdienen met je fotografie
  • Heb jij een stabiele fundering voor jouw bedrijf
  • Ben jij veel zelfverzekerder omdat je precies weet waar je mee bezig bent
  • Weet jij precies hoe jij een vertrouwensband opbouwt met jouw klant
  • Weet jij hoe jij jouw klant de allerbeste service geeft
  • Heb jij een mooi portfolio opgebouwd
  • Weet jij precies welke kant je op wilt met je bedrijf
  • Heb jij je administratie op orde en weet je hoe je dit zo houdt
  • Hoor jij bij een groep mooie fotografen waarmee je kunt blijven samenwerken
  • Houdt je een kort lijntje met mij waar je altijd even kunt aankloppen

Dit traject is geschikt voor alle niveau’s. Wel is het belangrijk dat je ambitieus bent en jouw passie wilt volgen. Als je je bedrijf wilt uitbouwen, maar ook als je wilt kijken hoe ver je kunt komen ben je van harte welkom. Ik geloof in jou, want als ik het kan, kun jij het ook! 

“Im stepping in to the most successful decade of my life”

Manon Frishert

www.manonfrishertphotography.nl

Voor mij was de reden om deel te nemen aan het traject om een vliegende start te maken met mijn onderneming. Ik ben echt iemand, als ik iets wil dan wil ik het goed doen en ga ik daar vol voor. 

Het traject heeft mij verschillende inzichten gegeven hoe je zaken kunt aanvliegen, waar te beginnen en in welke volgorde ik mijn focus op verschillende zaken moest leggen. Wat ik ook erg fijn vond, is om met Ryanne te kunnen sparren. Ik wil altijd alles graag perfect doen en dat kan dan niet altijd, ook was ik in het begin heel erg op zoek naar een bevestiging en daar heb ik nu meer vertrouwen in gekregen. 

Als je wilt groeien als ondernemer en graag in jezelf wilt investeren dan raad ik jou dit traject aan. Ryanne reikt je de handvaten aan en dan is het aan jou om de juiste stappen te ondernemen. Het traject heeft mij veel gebracht en ik ben enorm gegroeid als fotograaf.

Your only limit is YOU! 

Ilse Paulides

www.clicksbyilse.nl

Voor mij was het traject echt een hele grote duw in mijn rug om mijn bedrijf vanaf de grond op te starten, dus wat ik merk is dat ik de kennis en de ervaring nu heb  om zelfverzekerd te fotograferen en mijn bedrijf te laten groeien, wat ik eerst niet had. Ik weet waar mijn doelen liggen en hoe ik er ga komen. Eerst wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen.

Ik denk vaak terug aan de coachingsessies die we hadden en daaruit kan ik nog steeds heel veel halen omdat we toen zoveel besproken hebben. Door te denken aan de andere fotografen met wie ik in het traject waren die verschillende niveau’s hadden, kan ik soms even denken aan wat zij deden toen ze op het punt stonden waar ik nu sta. Zo sta je nooit stil! 

Het enige wat ik kan zeggen is: DOEN! Ik zou dit traject aan iedereen aanraden. In het begin is het vooral investeren en is het slim om je baan er naast te houden. Bedenk vooraf goed wat je doel gaat zijn, zo kun je er gerichter naar toe werken. De informatie en alles wat je leert is echt een stabiele basis om je bedrijf daarna super goed te laten gaan!

Praktische informatie:

Er is plek voor zes tot acht fotografen. Je vult eerst een vragenlijst in, aan de hand van deze vragenlijst plannen we een kennismakingsgesprek in. Het is mogelijk om in 4 termijnen te betalen. Na aanbetaling van de eerste termijn is je plek definitief. Neem nu contact op om een gratis strategiegesprek aan te vragen van 30 minuten.

Veelgestelde vragen

Kan ik aan de Mastermind meedoen als ik het fotograferen naast mijn baan in loondienst wil blijven doorzetten?

Ja, ook dan kun je mee doen. We stemmen het traject af op jouw persoonlijke leerdoelen en die zijn voor iedereen anders. Alles wat je leert is heel waardevol ook als je naast je werk of studie wilt blijven fotograferen.

Hoeveel tijd neemt de Mastermind in beslag?

Je kunt alle informatie op je eigen tijd tot je nemen. We hebben een maand lang de tijd om dieper in te gaan op elke module. Dus als je er niet gelijk mee kunt beginnen kun je dat in de rest van de maand nog doen. De gezamelijke zoomcall en de offline momenten voor de groep zullen van te voren vast staan, de 1 op 1 coaching call kun je met mij inplannen wanneer jij daar tijd voor hebt.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je kunt betalen in vier termijnen, het aanbetalingsbedrag dient voor de start van het traject binnen te zijn. Als je aanbetaling gedaan is ben je verzekerd van je plekje in de Mastermind.

Hoelang heb ik toegang tot alle informatie?

De online informatie blijft voor jou beschikbaar zolang het traject loopt.