Ook wel eens gedacht: vanaf volgende maand ga ik stappen zetten binnen mijn bedrijf, maar elke keer blijft het erbij?

Je bent al een tijdje aan het ondernemen maar je hebt nog geen vaste stroom aan klanten. Je weet niet zo goed waar je moet beginnen om je bedrijf aan te pakken, want er is zoveel wat nog mag gebeuren en wat nog beter kan.

Herkenbaar?

 • Je bedenkt een excuus voor jezelf zoals: ik heb nu niet genoeg tijd, ik heb nog een baan in loondienst of je voelt je onzeker
 • Het lijkt of alle ondernemers in jouw branche succes hebben, maar bij jou komen de klanten nog niet doorlopend binnen
 • Je weet niet waar je moet beginnen, waardoor je niet in actie komt?
 • Je hebt nog geen vast inkomen uit jouw fotografie waardoor je denkt de volgende stappen niet te kunnen zetten
 • Je mist een soort collega’s. Mensen waarmee je kunt sparren als je het even niet meer weet en die jou kunnen inspireren

Wil je niet méér werken? Leer dan slimmer werken! 

 

Het kan ook anders.

Ik heb dit ook meegemaakt en hele spannende keuzes gemaakt. Ik heb mijn baan in loondienst opgezegd om volledig mijn droom achterna te gaan, waarvan ik vooraf nog niet wist of het wel goed zou komen. Maar als ik er voor KIES dat het goedkomt, dan komt het ook goed.

Dit is niet zomaar een cursus. Je leert niet hoe je met allerlei trucjes je klanten binnenhaalt. Voor sommige ondernemers is dit hoe zij verkopen, maar ik doe het anders.

De afgelopen jaren heb ik geleerd hoe belangrijk het is om een band met jouw klant op te bouwen, maar ook hoe jij de fundering van je bedrijf verstevigd zodat je verder kunt bouwen. In deze cursus geef ik je al mijn inzichten en lessen.

 • Je ontwikkelt de mindset van een ondernemer. Leer denken in kansen, mogelijkheden zien en belemmerende overtuigingen achter je laten.
 • Creëer je eigen branding, zodat jij je kunt onderscheiden van jouw collega-ondernemers.
 •  Kom erachter wie jouw ideale klant is en hoe je deze kunt bereiken
 • Leer hoe je een band kunt opbouwen met jouw publiek waardoor je geen verkooptrucjes meer nodig hebt om ze binnen te halen
 • Je leert hoe je Energie in kunt zetten als tool en meer bewustzijn creëert binnen jouw bedrijf. 

Waar gaat het traject over? 

Het traject gaat over ondernemen. Je hebt vast al veel geprobeerd, veel cursussen gevolgd, maar je bent nog niet helemaal waar je wilt zijn. Het is belangrijk dat je leert om in actie te komen. Door kleine (en soms grote) stapjes te zetten ga je vooruit.

Maar wat vooral belangrijk is, is dat je jouw eigen onzekerheid wegneemt. Met de informatie in deze cursus kun je namelijk een stevig fundament bouwen en leer je waarom je bepaalde keuzes mag maken.

Onzekerheid komt vaak door onwetendheid. Want waar begin je als ondernemer? Want zijn logische stappen op te zetten? Deze cursus heeft een logische opbouw zodat je begint bij het begin en vervolgens de informatie krijgt om je bedrijf uit te breiden.

Door bewust met je bedrijf bezig te zijn vanuit jouw diepste gevoel, leer je wie je zelf bent en wat jij te brengen hebt aan de buitenwereld. Vanuit authenticiteit, zodat je je nooit meer hoeft te meten met de mensen om je heen. Alles zit al in jou. 

Dit traject is voor de ondernemer die wil groeien, toe is aan een volgende stap en tijd wil winnen. Met dit traject krijg je toegang tot de 7 jaar ervaring die ik heb, een short-cut naar jouw succes! 

I'm ready

Manon Frishert

www.manonfrishertphotography.nl

Voor mij was de reden om deel te nemen aan het traject om een vliegende start te maken met mijn onderneming. Ik ben echt iemand, als ik iets wil dan wil ik het goed doen en ga ik daar vol voor. 

Het traject heeft mij verschillende inzichten gegeven hoe je zaken kunt aanvliegen, waar te beginnen en in welke volgorde ik mijn focus op verschillende zaken moest leggen. Wat ik ook erg fijn vond, is om met Ryanne te kunnen sparren. Ik wil altijd alles graag perfect doen en dat kan dan niet altijd, ook was ik in het begin heel erg op zoek naar een bevestiging en daar heb ik nu meer vertrouwen in gekregen. 

Als je wilt groeien als ondernemer en graag in jezelf wilt investeren dan raad ik jou dit traject aan. Ryanne reikt je de handvaten aan en dan is het aan jou om de juiste stappen te ondernemen. Het traject heeft mij veel gebracht en ik ben enorm gegroeid als fotograaf.

Your only limit is YOU! 

Ilse Paulides

www.clicksbyilse.nl

Voor mij was het traject echt een hele grote duw in mijn rug om mijn bedrijf vanaf de grond op te starten, dus wat ik merk is dat ik de kennis en de ervaring nu heb  om zelfverzekerd te fotograferen en mijn bedrijf te laten groeien, wat ik eerst niet had. Ik weet waar mijn doelen liggen en hoe ik er ga komen. Eerst wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen.

Ik denk vaak terug aan de coachingsessies die we hadden en daaruit kan ik nog steeds heel veel halen omdat we toen zoveel besproken hebben. Door te denken aan de andere fotografen met wie ik in het traject waren die verschillende niveau’s hadden, kan ik soms even denken aan wat zij deden toen ze op het punt stonden waar ik nu sta. Zo sta je nooit stil! 

Het enige wat ik kan zeggen is: DOEN! Ik zou dit traject aan iedereen aanraden. In het begin is het vooral investeren en is het slim om je baan er naast te houden. Bedenk vooraf goed wat je doel gaat zijn, zo kun je er gerichter naar toe werken. De informatie en alles wat je leert is echt een stabiele basis om je bedrijf daarna super goed te laten gaan!

Ondernemen vanuit zekerheid, omdat je de juiste informatie hebt en kunt toepassen binnen jouw bedrijf.

Waarom deze cursus uniek is: 

 • Wij combineren ondernemen met Energie. Van uit jouw eigen Energie kun je zóveel aantrekken, waar je je nu nog niet bewust van bent. Je kunt Energie voor jouw bedrijf laten werken in een positieve manier.
 • Je leert geen aangeleerde verkooptrucjes. Je leert een duurzame band opbouwen met jouw klant.
 • Je krijgt mega veel waarde voor een lage prijs. Je kunt zelf kiezen of je begeleiding wilt of dat je zelfstandig aan de slag gaat.
 •  Je houdt onbeperkt toegang tot de cursus. De cursus start met een kick-off week waarin jij live coaching van mij krijgt en daarnaast zelfstandig aan de slag kunt met de video’s.
 • Het is mogelijk om meer begeleiding te krijgen van Ryanne in groepsverband of individueel. Hierdoor groei je super snel in je bedrijf en leer je tools waar je de rest van je leven veel aan hebt. 

 

Dit heb jij bereikt aan het eind van de cursus:

 1. Ondernemen vanuit zekerheid. Je weet precies wat je volgende stappen zijn en hoe je jouw doelen gaat bereiken.
 2. Vetrouwen opbouwen. Het is makkelijk voor jou om een vertrouwensband op te bouwen met je klant. Zo hoef je geen vervelende verkooptrucjes te gebruiken en weet je hoe je op een fijne manier je aanbod doet.
 3. No more excuses. Je vertelt jezelf niet langer allerlei smoesjes om jezelf klein te houden. Je hebt de mindset van een ondernemer aangenomen waardoor je kansen en mogelijkheden ziet in elke situatie.

Module overzicht 

Module 1 Mindset

Les 1: Mindset van een ondernemer

Les 2: Denken in kansen

Les 3: Neem een positieve mindset aan

Les 4: Je nieuwe identiteit

Module 2 Brand your business

Les 1: Wat is personal branding

Les 2: Creëer je eigen branding

Les 3: Hoe onderscheid je jezelf

Les 4: Je website inrichten

Module 3 Klantmagneet

Les 1: Je ideale klant ontdekken én aantrekken

Les 2: Een goed aanbod neerzetten

Les 3: Extra geld verdienen met upsell

Les 4: Je prijs bepalen

Les 5: Maak van jouw dienst een echte beleving!

 

Module 4 Social media

Les 1: Welke kanalen passen bij jouw bedrijf

Les 2: Facebook hacks

Les 3: Instagram hacks

Les 4: Instagram stories gebruiken

Les 5: Groeien op social media

Module 5 Bewustzijn in je bedrijf 

In samenwerking met Tjitske van der Tol – Ondernemerscoach in Bewustzijn

Les 1: Al je overtuigingen transformeren (je creëert wat je gelooft)

Les 2: Doelstellingen en affirmaties

Les 3: Geld & Energie, de wet van aantrekking

Les 4:Vanuit Energie en meer Bewustzijn ondernemen (Energie manipuleren, gebruik maken van geldstromen)

Module 6 Administratie

Les 1: Boekhouding bijhouden (KvK inschrijving en daarna)

Les 2: Hoe werkt de urenregistratie

Les 3: Kilometers bij houden + bestand

Les 4: Handige tips om boekhouden makkelijker en leuker te maken

Er zijn 3 verschillende manieren om deze cursus te volgen. 

Zelfstandig
€299
Grow Together week van 7-13 maart
Direct vrije toegang tot alle modules
Webinar 1: Verkopen vanuit verbinding | Woensdag 9 maart om 19:00
Webinar 2: Mindset & actiemodus inschakelen | Vrijdag 11 maart om 19:00
Live Q&A | Zaterdag 12 maart 11:00
Verbinden met andere ondernemers
Inclusief 21% BTW.
Binnenkort beschikbaar
Mastermind Deluxe 1 op 1 coaching
€3500
Start 1 maart 2022
4 maanden individuele coaching van Ryanne
Gratis toegang tot de Grow Together week
Direct vrije toegang tot alle modules
1 keer per maand 1 op 1 coaching van 1,5 uur
Toegang tot de groepscoaching 2 keer per maand
Rechtstreeks app contact met Ryanne voor al je vragen
Toegang tot de groepsapp met andere ondernemers
Er vind vooraf vrijblijvend een kennismakingsgesprek plaats
Je krijgt toegang tot een meeloopdag om mooi portfolio materiaal te maken
Je mag deelnemen aan een inspiratiedag waar verschillende ondernemers een masterclass geven
Maximaal 6 deelnemers, nog 4 plekken vrij
Inclusief 21% BTW.
vul de vragenlijst in

Veelgestelde vragen

Kan ik aan de Mastermind meedoen als ik het fotograferen naast mijn baan in loondienst wil blijven doorzetten?

Ja, ook dan kun je mee doen. We stemmen het traject af op jouw persoonlijke leerdoelen en die zijn voor iedereen anders. Alles wat je leert is heel waardevol ook als je naast je werk of studie wilt blijven fotograferen.

Hoeveel tijd neemt de Mastermind in beslag?

Je kunt alle informatie op je eigen tijd tot je nemen. We hebben een maand lang de tijd om dieper in te gaan op elke module. Dus als je er niet gelijk mee kunt beginnen kun je dat in de rest van de maand nog doen. De gezamelijke zoomcall en de offline momenten voor de groep zullen van te voren vast staan, de 1 op 1 coaching call kun je met mij inplannen wanneer jij daar tijd voor hebt.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je kunt betalen in vier termijnen, het aanbetalingsbedrag dient voor de start van het traject binnen te zijn. Als je aanbetaling gedaan is ben je verzekerd van je plekje in de Mastermind.

Hoelang heb ik toegang tot alle informatie?

De online informatie blijft voor jou beschikbaar zolang het traject loopt.