Vraag jij jezelf wel eens af:

✔ Wie nou je ideale klant is en hoe je deze het beste kunt bereiken?

✔ Hoe je van jouw ‘bedrijfje’ een bedrijf maakt? 

✔ Hoe je nou je omzet laat groeien?

✔ Hoe je jouw bedrijf succesvol gaat inrichten?

✔ Hoe je jezelf meer laat zien en een vertrouwensband opbouwt met jouw klanten?

✔ Welke prijs het beste past bij jouw werk en hoe je dit rendabel maakt?

✔ Hoe je van je volgers klanten maakt en groeit op social media? 

✔ Hoe je een goede administratie opbouwt en bijhoudt zonder problemen?

✔ Wanneer je minder kunt gaan werken in loondienst en echt je droom achterna gaat: fulltime paardenfotograaf worden!

✔ Waarom je geen leuke groep mede-fotografen hebt om mee te sparren of om mee samen te werken?

 

Als jij je in deze punten herkend, dan pas jij heel goed in mijn Mastermind traject.

Zolang jij blijft twijfelen, helpt jouw concurrent jouw klant! 

 

Inhoud van het traject:

✔ Zes maanden lang persoonlijke begeleiding van mij

✔Zes online coaching sessies 1 op 1 samen met mij (t.w.v. €600,-)

✔Toegang tot al mijn online cursussen (t.w.v. €575,-)

✔ Vier groepssessies via Zoom (t.w.v. €400,-)

✔ Twee offline inspiratie dagen met verschillende workshops van andere ondernemers over Photoshop, Online Marketing, Administratie en Personal Branding (t.w.v. €1150,-)

✔ Twee offline portfolio dagen waarin we samen de knapste modellen op de mooiste locaties gaan fotograferen (t.w.v. €300,-)

✔ Whatsapp groep met mij en de andere fotografen waarin je vragen kunt stellen, kunt sparren en kunt samenwerken

✔ Direct Whatsapp contact met mij en binnen 24 uur antwoord (ma-vr) op je vragen wanneer je even vastloopt of advies nodig hebt

I'm ready

Met deze kennis heb ik mijn omzet ver-tien-dubbeld!

Zeven jaar geleden begon mijn avontuur als ondernemer en als fotograaf. Met de kennis van nu heb ik mijn maand omzet in twee jaar verTIENdubbeld en mijn baan in loondienst opgezegd! Deze kennis wil ik met alle liefde overdragen aan jou. 

Iedereen bleef maar tegen me zeggen dat er geen geld te verdienen viel in de fotografie, maar dat weerhield mij niet. Echter had ik daardoor niet echt een omgeving waarop ik terug kon vallen en wél kon leren hoe ik mijn bedrijf kon opzetten. Ik ben erachter gekomen dat ik ontzettend sterk ben in het opzetten van een bedrijf. Daarom is RMphotography nu zo succesvol geworden en deze kennis wil ik met alle liefde delen met jou, zodat jij, sneller dan ik, deze stappen kan gaan zetten. 

Het is ontzettend belangrijk om je te omringen met mensen die jou verder kunnen helpen. Je leert denken als een ondernemer, je kunt elkaar verder helpen, in plaats van onzekerheid laten groeien. Het is belangrijk dat je aan het werk gaat met iemand die jouw wereld, de paardenwereld, kent. Want het is een wereld op zich, waar vele mogelijkheden zijn als je het op de juiste manier aanpakt.

Simone te Selle

STSphotography

Voordat ik begon met dit traject vond ik het lastig om de balans te vinden tussen mijn werk en mijn fotografie. Ik had het gevoel dat ik nog niet de juiste klanten aantrok en ik wou ook heel graag mijn fotografie en photoshop skills verbeteren.

Dit traject heeft mij tools gegeven waardoor ik precies wist welke stappen ik mocht gaan zetten en wat hierin een logische volgorde zou zijn. Binnen een maand heb ik mij al ingeschreven bij de KvK, mijn zelfvertrouwen kreeg een boost en ik heb meer vertrouwen in het werk dat ik aflever aan mijn klanten. Daarnaast heb ik een website laten bouwen met behulp van de tips die ik in dit traject krijg. Als ik dit traject niet was gaan volgen had ik langer met onzekerheid rondgelopen en had ik al deze stappen nog niet gemaakt. 

Ik raad je dit traject aan als je net als ik op het punt staat om een keuze te maken en je bedrijf professioneel aan te pakken. Ryanne is een toegankelijk persoon en een enthousiaste coach. Ryanne is een ondernemer pur sang en als jij wilt (leren) ondernemen in de paardenfotografie is dit dé kans. Tijdens het traject krijg je snel antwoorden op de vragen die je haar stelt. 

Het fijne aan dit traject is dat je ook met een groep medefotografen werkt, dit vind ik zelf erg prettig. Het is een vertrouwde omgeving waardoor ik kan sparren met andere fotografen en dat we samen portfolio shoots kunnen doen. Daarnaast heb je de 1 op 1 sessies met Ryanne waardoor je niets meer kunt missen! 

Laura Dijkslag

Laura Dijkslag Fotografie

Ik was niet zo zeer onzeker over mijn fotografie maar wel over het stukje ondernemen. Bijvoorbeeld hoe ik mijn administratie moest gaan doen nadat ik bij de KvK zou zijn ingeschreven. Ik kom niet uit een ondernemersfamilie en ook geen voorbeelden in de buurt, ik vond mezelf onwetend en dat maakte me onzeker.

De meeste stappen die ik heb gemaakt zitten in mijn hoofd, ik voel me veel zelfverzekerder en weet al veel beter wat ik kan en wil. Ik merk dat ik daar stappen in blijf maken en als je het even moeilijk hebt dan is Ryanne er om je er doorheen te slepen zodat je door kunt met het proces en dat vind ik ontzettend waardevol. Ik ben intussen naar de KvK geweest en ik heb een stevige basis voor mijn onderneming staan.

Als je jezelf als fotograaf serieus neemt, next level wilt gaan met je bedrijf en handvaten nodig hebt om je droom te realiseren dan raad ik dit traject zeker aan!

Praktische informatie:

Er is plek voor zes fotografen. Je vult eerst een vragenlijst in, aan de hand van deze vragenlijst plannen we een kennismakingsgesprek in. Het is mogelijk om in 4 termijnen te betalen. Na aanbetaling van de eerste termijn is je plek definitief.

Veelgestelde vragen

Kan ik aan de Mastermind meedoen als ik het fotograferen naast mijn baan in loondienst wil blijven doorzetten?

Ja, ook dan kun je mee doen. We stemmen het traject af op jouw persoonlijke leerdoelen en die zijn voor iedereen anders. Alles wat je leert is heel waardevol ook als je naast je werk of studie wilt blijven fotograferen.

Hoeveel tijd neemt de Mastermind in beslag?

Je kunt alle informatie op je eigen tijd tot je nemen. We hebben een maand lang de tijd om dieper in te gaan op elke module. Dus als je er niet gelijk mee kunt beginnen kun je dat in de rest van de maand nog doen. De gezamelijke zoomcall en de offline momenten voor de groep zullen van te voren vast staan, de 1 op 1 coaching call kun je met mij inplannen wanneer jij daar tijd voor hebt.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je kunt betalen in vier termijnen, het aanbetalingsbedrag dient voor de start van het traject binnen te zijn. Als je aanbetaling gedaan is ben je verzekerd van je plekje in de Mastermind.

Hoelang heb ik toegang tot alle informatie?

De online informatie blijft voor jou beschikbaar zolang RMphotography bestaat.