Van beginnend fotograaf

 ↓

naar hobbyfotograaf

 ↓

naar professioneel fotograaf!

Je staat op de locatie met je camera. Je paardenmodel staat er klaar voor, helemaal gewassen en ingevlochten. Je klikt… Oeps, overbelicht. Je draait aan wat knopjes, misschien ligt het aan je ISO. Of wellicht aan je diafragma? Of staat je sluitertijd gewoon te laag? Je hebt geen idee. Het zweet breekt je uit en je weet niet zo goed meer wat je moet doen. Dan maar weer terug naar de automatische stand en hopen dat er een mooie foto uit komt.

Het liefste zou je natuurlijk zelfverzekerd op de locatie willen staan met genoeg kennis van je camera en vol inspiratie voor verschillende poses en composities. Je wilt je klanten blij maken en mooie foto’s maken zodat je later meer klanten blij kunt maken met je foto’s. Je weet precies hoe je de foto’s in Photoshop of Lightroom nog mooier kunt maken en je hebt je eigen stijl ontwikkeld.

Om je heen zie je iedereen groeien en investeren in zichzelf. Jij weet eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen. Je foto’s blijven steken op het punt waar je nu bent en er zit geen stijgende lijn in zolang je het zelf blijft proberen. Er komen geen klanten af op je oproepen en je weet niet zo goed meer hoe je verder moet. Het lijkt je leuk om in een groep met andere fotografen te kunnen overleggen en elkaar te kunnen inspireren. 

Onderaan deze pagina vind je de veelgestelde vragen.

Stel je voor, een plek waar je alles kunt vinden over paardenfotografie, vragen kunt stellen, kunt sparren met andere ondernemers en tegelijk kunt groeien als persoon én als paardenfotograaf. Dat is toch fantastisch?!

Ik ben Ryanne en ik ga je helpen. Ik heb een community op gezet waar je alles op één plek kunt vinden. Geen gedoe meer welke cursus goed voor jou kan zijn, geen twijfel meer. Voor een laag bedrag (vanaf €30,- per maand) kun jij lid worden van de community. Is het niks voor je? Dan kun je maandelijks opzeggen. 

De afgelopen jaren heb ik meer dan 1000 fotoshoots gedaan en ruime ervaring opgedaan tijdens het fotograferen. Daarnaast heb ik ook meer dan 500 klanten gehad voor mijn cursussen, trajecten en workshops.

Ik weet hoe jij mooiere paardenfoto’s kunt gaan maken en al mijn kennis ga ik met je delen.

In de community vind je alle cursussen, kun je mij en de andere fotografen vragen stellen. Er komen elke maand masterclasses of challenges die je kunt volgen en in de toekomst zullen er nog meer nieuwe cursussen bij komen.

Kom jij er ook gezellig bij om te leren, te verbinden en te groeien? 

Jouw voordelen als je meedoet:

*****

Je hoeft geen losse cursussen meer te kopen 

Je vindt alle cursussen op één plek

De cursussen gaan over fotograferen én ondernemen zodat je ook geld gaat verdienen met jouw fotografie bedrijf

Je kunt vragen stellen en connecten met andere paardenfotografen

Je leert van de vragen van de andere fotografen

Je krijgt als eerste toegang tot nieuwe cursussen

Je mag elke maand deelnemen aan een zoom-meeting om je vragen direct aan Ryanne te stellen

Je mag elke maand deelnemen aan een masterclass, elke maand over een ander onderwerp

De zekerheid van goed onderbouwde cursussen, die al door meer dan 500 mensen zijn gevolgd

*****

 

Wat je misloopt als je niet meedoet: 

*****

Je moet alles zelf blijven uitzoeken

Je laat geld liggen (tot wel €30k per jaar wat je als paardenfotograaf minimaal kunt verdienen)

Je moet veel blijven investeren in losse cursussen zonder dat je weet of het je iets gaat opleveren

Je blijft je eenzaam voelen omdat je niet weet waar je moet beginnen

*****

Wat je kunt verwachten na je inschrijving: 

→ Je kunt leren op je eigen moment

→ Je kunt verbinden met andere paardenfotografen met dezelfde hobby als jij en waarmee je kunt samenwerken en sparren, je staat er niet alleen voor

→ Je groeit als fotograaf doordat je continue inspiratie krijgt aangereikt!

Ik doe mee!
Deze content bestaat uit een logische opbouw. Mijn visie is dat je eerst de basis van fotografie moet weten waarna je verder kunt met photoshop.  Als je deze twee doorlopen hebt, heb je een stevig fundament om verder te gaan bouwen aan je bedrijf en om klanten te werven. Dit doe je door een fantastische succesmindset ontwikkelen, een sterke personal branding en het kennen van jouw ideale klant. Hierdoor weet je precies waar je je klanten kunt vinden waardoor je gemakkelijk een leuke klantenkring kunt opbouwen.

Er komen tussendoor leuke challenges online, waarin jij feedback kunt krijgen op je foto’s, maar ook uitgedaagd wordt door middel van leuke opdrachten. Het hele platform is ingericht op fun en op groei! Als jij alle stappen doorloopt weet ik zeker dat jij veel succes kunt gaan behalen.

Toen ik net begon met fotograferen wilde ik dat er iemand was die naast mij zou staan en waar ik alles van zou kunnen leren. Ik hoop diegene voor jou te mogen zijn en samen aan de slag te kunnen gaan zodat jij je droom waar kunt maken!

Je krijgt toegang tot de besloten community op Facebook, waar jij je vraag kunt stellen en daarnaast kunt sparren met medefotografen.

Niet goed? Dan krijg je je geld terug! 

Als blijkt dat de community toch niks voor jou is, dan kun je je geld terug krijgen. Dit kan binnen 14 dagen nadat je lid bent geworden van de community. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@rm-photography.nl en dan storten we met liefde het geld naar je terug.

Ik doe mee!

Veelgestelde vragen

Krijg ik na mijn aankoop direct toegang tot de video’s?

Ja, je krijgt direct toegang tot ALLE video’s, masterclasses en tot het hele platform inclusief app.

Hoe vaak komen er nieuwe video’s online?

Je krijgt direct toegang tot al het materiaal. Op dit moment staan er 89 video’s voor je klaar met meer dan 50 uur aan kijktijd. Maandelijks komt er een live sessie online en kun je deelnemen aan een masterclass die ook beide terug te kijken zijn.

Hoelang duren de video’s?

De lengte van de video’s variëren tussen de 5 en 20 minuten. De masterclasses duren ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Kan ik mijn abonnement makkelijk opzeggen?

Je kunt je abonnement opzeggen door een e-mail te sturen naar info@rm-photography.nl. Je hebt 1 maand opzegtermijn. 

Hoelang behoud ik toegang tot de video’s?

Je moet het eigenlijk zien als een soort sportschool abonnement. Je hebt toegang tot je video’s zolang je abonnement loopt.

Kan ik een factuur krijgen? 

Ja dat kan zeker, je krijgt elke verlenging automatisch een factuur opgestuurd.