Maak je wel eens onscherpe foto’s? En zit je vervolgens aan alle knopjes om op zoek te gaan naar de juiste instellingen om dit op te lossen? Eindstand: je hebt net het moment gemist dat je model mooi zijn oortjes naar voren had. Een fancy camera hebben is 1, maar hoe ga je er vervolgens mee om? Dit en alles over paardenfotografie leer ik je in mijn masterclass.

In deze groepsmasterclass ga jij aan de slag met je fotografie samen met een groep gelijkgestemde fotografen. Het voordeel van een groep is dat je met elkaar kunt sparren, elkaar kunt helpen en mooie contacten kunt leggen. In mijn vorige masterclasses zijn leuke samenwerkingen ontstaan! 

In het eerste gedeelte van de Masterclass leg ik jou uit met welke instellingen je het beste kunt werken om optimaal gebruik te maken van jouw spiegelreflexcamera. Vervolgens staat er een heerlijke lunch voor ons klaar. Na de lunch kun je meteen toepassen waar we tijdens de theorie mee bezig zijn geweest; we gaan portretfoto’s, blackfoto’s en foto’s onder het zadel maken van de prachtige modellen die voor jou klaar staan! Deze combinatie is ontzettend waardevol omdat ik jou gelijk kan helpen met de instellingen tijdens het fotograferen. We zorgen ervoor dat jouw camera helemaal goed is ingesteld. Ook krijg je een mooie hand-out mee waarin alle informatie gebundeld staat zodat je alles thuis nog even rustig kunt terug lezen.

We behandelen verschillende onderdelen:

 • Basiskennis van je camera
 • Instellingen als ISO, diafragma & sluitertijd: zo gebruik je ze!
 • Hoe je een wazige achtergrond creëert
 • Tips & tricks om de aandacht van het paard te trekken
 • Welke positie je zelf het beste in kunt nemen
 • Je leert hóe je de mooiste black foto’s maakt
 • Je leert wat het juiste moment is voor foto’s onder het zadel

Zo ziet de dag er uit:

 • 10.30-11.00 Inloop
 • 11.00 Start theorie gedeelte 
 • 13.00 Lunch
 • 13.30 Start fotograferen – we maken portretfoto’s, blackfoto’s en foto’s onder het zadel. 
 • 15.30 Korte uitleg photoshop – extra tijd voor vragen
 • 16.00 Afsluiting

Het enige wat je nodig hebt is een spiegelreflexcamera en een gezonde dosis enthousiasme! Dit is dé inspirerende masterclass voor de startende (paarden)fotograaf. Laat mij weten dat je geïnteresseerd bent in deze Masterclass en dan kijken we samen of jij een match bent voor deze Masterclass.

 

Investering

Deze dag is volledig verzorgd dus jij hoeft je nergens meer zorgen om te maken. De modellen staan voor je klaar, de lunch is geregeld en je krijgt een mooie hand-out met alle informatie mee naar huis. Je investering voor deze dag is €129,- excl. 21% btw.

 

Contact opnemen
DE VOLGENDE MASTERCLASS

Is op 18 oktober 2020 en vind plaats op de prachtige locatie van Henswoude Stables te Aldeboarn, waar we ook één van de prachtige Friese dekhengsten gaan fotografen!

Deze dag is volledig verzorgd inclusief thee/koffie/water en lunch.

Er zijn nog 6 plekjes vrij!

Duidelijk en leerzaam!

“Als super beginner vond ik het ontzettend duidelijk en leerzaam! En een handige handleiding om thuis nog een keer naar te kunnen kijken. Ryanne legt alles duidelijk uit en ook super dat ze per persoon even mee kijkt met de instellingen etc.”

Elbrig Steijn

Je bent voor mij een inspiratie!

“Ryanne, ontzettend bedankt voor deze dag. Je bent voor mij een inspiratie! Je was er duidelijk met je theorie en praktijk. Ik zou zeker nog eens een masterclass bij je volgen.”

Jamie de Wilde / MadebyJamie

Waardevolle masterclass

“Ik vond het een leuke dag met waardevolle informatie. De combinatie met praktijk is erg goed!”

Mariska / Mariska Fotografeert