Stel jezelf eens voor… 

Lekker weer, een mooie villa (met zwembad!) leuk gezelschap, die dezelfde passie delen als jij, mooie Spaanse paarden en daarnaast werken aan jouw bedrijf en jouw persoonlijke ontwikkeling… Dat kan toch niet beter?

De vorige fototrip was zó fantastisch, we hebben heerlijke dagen gehad en iedereen die mee was heeft genoten. Daarnaast hebben ze ook allemaal mooie stappen gezet binnen hun bedrijf en zijn er mooie vriendschappen en samenwerkingen ontstaan.

Dit is jouw kans om mee te gaan!

 

Grow Your Business

Dit is niet zomaar een fototrip. Een groot gedeelte bestaat namelijk uit het laten groeien van jouw bedrijf én van jou als persoon.

Dit gebeurd door middel van verschillende masterclasses en coachingsessies. De masterclasses gaan over jouw klant de aller beste customer-experience geven, hoe jij kunt groeien op social media en bovendien hoe jij een stevige fundering voor jezelf maakt en je bedrijf naar het volgende level kunt tillen! 

Je kunt deelnemen aan de feedback sessie, waar je feedback krijgt op je foto’s en de volgende dag meteen wat met die feedback kunt doen tijdens de volgende fotoshoot. Er is tijd ingepland voor een 1 op 1 moment met Ryanne en/of Marlot om zo nog meer inzicht te krijgen in wat jouw volgende stappen in jouw bedrijf gaat zijn.

 

Tijdens de fototrip krijg jij van Marlot een powermindset training. Deze training daagt jou uit om uit jouw comfortzone te gaan en daarnaast fotografeert Marlot jou op je aller mooist. 

Tijdens de fotoshoots kun je Marlot en Ryanne alles vragen. Omdat we meerdere fotoshoots binnen een paar dagen doen, zul je ontzettend snel groeien. Je ziet daarnaast meteen het resultaat van anderen fotografen wat maakt dat je super geïnspireerd raakt! 

Powermindset-training

De hele trip zal jou handvaten geven om in de toekomst te groeien en te transformeren, je komt na de trip thuis met een hele andere mindset. Marlot zet jou in jouw kracht tijdens de brandingshoot. Ze daagt je uit om uit je comfortzone te stappen en ze kan je hier feilloos mee helpen. Ze geeft jou tijdens de shoot aanwijzingen waar je zoveel van leert zodat je zelf een betere fotograaf wordt en dit gevoel zelf kunt gaan overbrengen bij jouw klanten. Hierdoor ontwikkel je een onderscheidende factor voor jouw bedrijf! 

Doordat jij bij Marlot kunt zien hoe zij aanwijzingen geeft als fotograaf, met een coachende gedachte erachter, zul jij jezelf op de foto’s terug zien en verbaasd zijn van het resultaat! 

I'm ready

Birthe Kulik

De fototrip naar Spanje was geweldig! Ik heb veel geleerd, mooie mensen leren kennen en enorm gezellige dagen gehad. De organisatie was TOP! We wisten van het begin tot het eind waar we aan toe waren en welke shoots er op de planning stonden, dit vind ik altijd erg prettig. Er was veel diversiteit in de shoots, verschillende locaties, paarden en poses. 

Ik vond het enorm fijn dat het huis zo groot was waardoor je je altijd eventjes kon terugtrekken. Ik had het idee dat iedereen zich gelijk thuis voelde, alsof we elkaar al heel lang kenden. De manier waarop je iedereen geselecteerd hebt is echt top. Ook het etentje voorafgaand aan de trip is daar een belangrijke factor in geweest.

Ik heb echt super veel respect voor hoe jullie deze trip hebben georganiseerd! We hebben super gave shoots gedaan en ik heb iedereen zien genieten! Ryanne en Marlot, ik wil jullie nogmaals bedanken voor het organiseren van deze trip! Ik zou de volgende keer zo weer mee gaan! 

Kaylee van Delft

Wat ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om mee te gaan met de fototrip naar Spanje! Met een groep medefotografen, die je niet kent, naar het buitenland gaan is denk ik uit je comfortzone, zo ook voor mij.

Maar wat ben ik dankbaar voor de fototrip! Het was super leuk! Wij hadden het gezellig en buiten dat heb ik ook heel veel dingen mogen leren. Modellen aansturen, posities tijdens de fotoshoots, de beste momenten tijdens rijfoto’s, bewerken in Photoshop, het gebruik maken van social media, je mindset en motivatie. Alles komt aan bod! Daarnaast was er veel ruimte om vragen te stellen voor je eigen ontwikkeling, waar jij op wilt focussen of meer over wilt leren. 

Tijd om jezelf terug te trekken of gezellig met zijn allen achter de laptop te duiken om foto’s te bewerken, het kon allebei. Een investering in jezelf waar jij heel dankbaar voor zult zijn! Bedankt Ryanne & Marlot! 

Heerlijk genieten in de Spaanse zon van mooie paarden en vol inspiratie weer naar huis!

Waarom deze trip uniek is:

Wij combineren fotografie met business. Je kunt dus direct gaan bouwen aan je bedrijf en daarnaast mooi materiaal maken waarmee je naar huis gaat. 

Onze fototrip is gemaakt om jou te laten groeien, om jouw bedrijf een fundering te geven zodat je eenmaal terug in Nederland kunt gaan doorgroeien met de juiste kennis én een mooie groep met collega-fotografen om je heen! 

We fotograferen de mooiste Spaanse paarden, het Spaanse landschap en de sfeer is heel anders dan in Nederland. Hierdoor kun jij jouw feed direct onderscheiden van andere paardenfotografen! 

Het is een ervaring die jou laat groeien als persoon, nieuwe mensen leert kennen en iets wat je echt een keertje mee gemaakt moet hebben.

Je verblijft in een luxe, mooie villa met alles er op en eraan. Je zult je echt een prinses voelen in deze mooie omgeving, wat bijdraagt aan jouw zelfvertrouwen. Jij bent het waard! In de villa wordt over het algemeen vegan gegeten. Er wordt rekening gehouden met jouw voorkeur en eventuele allergieën.

Met wie ga je mee?

Over Marlot

Marlot is in 2020 met haar man en zoontje naar Spanje verhuisd. Ze fotografeert al ruim 10 jaar ene heeft over de hele wereld grote fashion producties mogen maken. Daarnaast is ze een echt paardenmeisje en heeft ze 4 paarden. Ze heeft een unieke stijl in fotobewerking en een echte ondernemersmindset. Marlot heeft als business coach een bepaalde gave om je echt in beweging te brengen zodat je je doelen helder krijgt en gaat bereiken. Ze is niet bang om haar mening te uiten en te vertellen wat jouw volgende stappen mogen zijn! 

 

Over Ryanne

Ryanne fotografeert al ruim 8 jaar paarden en is sinds 2 jaar fulltime paardenfotograaf. Naast haar fotografie kloppen er ook veel paardenfotografen bij haar aan om van haar te leren. Ze heeft een boek geschreven over paardenfotografie, verschillende coachingstrajecten en online cursussen.

Ryanne vind het vooral belangrijk dat jij als fotograaf kunt doen wat je het allerleukste vind en dat je daar ook nog geld mee kunt verdienen. Ze nodigt jou uit om jouw comfortzone te vergoten met een onderbouwing, zodat je precies weet wat jouw volgende stappen gaan zijn. Met haar ruimschootse ondernemers ervaring kan ze jou helpen next level te gaan, persoonlijk én binnen je bedrijf!

Praktische informatie over de trip

 • We gaan van 5 tot 9 mei 2022 naar Barcelona, Spanje
 • We doen verschillende shoots met prachtige Spaanse paarden op mooie Spaanse locaties 
 • Marlot maakt een mooie foto van jou die je mag gebruiken voor jouw branding
 • Er is genoeg tijd om aan jouw bedrijf te werken en te sparren met andere fotografen
 • Je kunt verschillende masterclasses volgen over social media, klantenservice, mindset en photoshop
 • Je krijgt een 1 op 1 moment met Ryanne en/of Marlot om zo meer de verdieping op te zoeken binnen jouw bedrijf
 • We verbijven in een prachtige villa, waar je een tweepersoonskamer deelt. De meeste kamers bevatten 2 losse bedden. 
 • Er zijn 3 badkamers in de villa
 • Er is een heel mooi zwembad, een groot terras en het is een hele fotogenieke locatie (hallo brandingfoto’s!)
 • Er is genoeg vrije tijd om aan je bedrijf te werken of om te ontspannen
 • Er zijn in totaal 8 plekken dus je gaat met maximaal 7 andere fotografen op pad
 • Voorafgaand plannen we een balafspraak in om te kijken of jij een match bent voor de trip. Het is voor ons heel belangrijk dat de groep bij elkaar past! 
 • Stuur een e-mail via het contactformulier om te laten weten dat je mee wilt en dan neemt Ryanne zo snel mogelijk contact met jou op! 

Dit is de villa waarin we verblijven

Dana – Luzente fotografie

Wat een fantastische reis was het naar Spanje! Vanaf het moment dat ik me opgegeven heb, via het kennismakingsgesprek, whatsappgroep, kennismakingsdiner, met de groep de reist ernaartoe, het verblijf en de reist terug én het contact wat we nu nog hebben, alles klopte. En dan natuurlijk de locaties en de paarden… Wat een droom! 

We hebben allemaal veel geleerd van Ryanne, van Marlot en van elkaar. Daar zit ook de gracht van de fototrip, zeker als medefotografen op hetzelfde niveau zitten. Iedereen kon zo laten zien waar zij sterk in zijn en waar zij hulp bij nodig hebben.

Door de vele shoots kun je heel goed vergelijken waar jouw kracht ligt maar ook wat je helemaal niet ligt. 

Ik kan het iedereen aanraden, voor een goede opbouw van je portfolio, voor het maken van echte contacten met collega’s en omdat het gewoon echt FANTASTISCH was! Dankjewel Marlot en Ryanne, want door jullie allen waren dit 5 onvergetelijke dagen. 

Jacintha Pelgrum

Ik ben super blij dat ik met deze twee fantastische dames, Ryanne en Marlot naar Spanje ben gegaan! Via een persoonlijk kennismakingsgesprek, een groepapp en een kennismakingsgesprek en een kennismakingsdiner met de groep vooraf, heeft Ryanne het voor elkaar gekregen om onze fantastische groep bij elkaar te krijgen. Een gevarieerde groep van fotografen maar door de goede voorbereiding matchen we perfect bij elkaar. 

Aangekomen in de prachtige, luxe villa met alles erop en eraan, was er een goed programma gemaakt met voldoende eigen tijd die je naar wens kon invullen. Ryanne en Marlot vullen elkaar goed aan waardoor het ontzettend leerzaam was en je regelmatig getrieerd werd om over jezelf na te denken. Voor mij was de combinatie van diverse soorten fotoshoots, business masterclasses en groepsgesprekken echt fantastisch. Hierdoor ging ik uit mijn comfortzone en heb ik er heel veel van geleerd. 

Er zijn mooie vriendschappen ontstaan tijdens deze reis die goud waard zijn. Ik kan het iedereen aanraden die graag een mooi portfolio wil opbouwen, wil groeien op business gebied en echte connecties wil maken met collega fotografen. Een investering die jij waard bent en met deze dames een schot in de roos is! Ryanne en Marlot bedankt voor deze geweldige reis!