Start bij het begin…

…Je staat op de fotolocatie. Je paardenmodel staat er klaar voor en heeft mooi zijn oortjes naar voren. Je klikt en kijkt op je camera, overbelicht. Het zweet breekt je uit want je weet niet zo goed hoe je dit moet oplossen. Je klikt op een paar knopjes maar de eindstand is: je gaat weer terug naar de automatische stand en hoopt maar dat het goed komt. Het plaatje waarvan je droomt zit er niet tussen, jammer. 

Elke keer zit het in je achterhoofd dat je meer met fotografie wilt gaan doen. Maar daar komen de overtuigingen: “Ben ik wel goed genoeg?” of “Er zijn al zo veel fotografen, is er nog wel plek voor mij?” Je hebt het mega druk want je hebt nog een baan in loondienst en daarnaast wil je meer tijd besteden aan het maken van foto’s en meer klanten aantrekken maar je weet niet zo goed hoe. Daarnaast heb je nog geen eigen stijl ontwikkeld en weet je niet zo goed hoe je jezelf moet laten zien op social media. Je bent bang om je in te schrijven bij de KvK want je weet niet zo goed wat je te wachten staat. Dit maakt dat je toch maar lekker in je comfort zone blijft, waar het veilig is. 

Eigenlijk zou je willen doen wat je het allerleukste vind, de mooiste foto’s maken en daarnaast je eigen tijd in te kunnen delen. Andere mensen blij maken met je foto’s en zelfverzekerd aan de slag met je camera. Je weet precies hoe alle instellingen werken en hoe je klanten aantrekt via social media en je website. Ook weet je hoe je de foto’s nog mooier maakt in Photoshop en je hebt een mooie eigen stijl. Hoe tof zou het zijn als je minder zou kunnen gaan werken in loondienst en straks echt je eigen tijd in kunt delen en niet meer hoeft te werken voor een baas. Je kunt al je ideeën gaan uitvoeren en jezelf ontwikkelen als fotograaf. De klanten komen op je af en je bedrijf wordt steeds groter. 

Ben jij diegene die al goed weet hoe de camera werkt maar nu op zoek is naar een eigen stijl?

Verdiep je dan wat meer in Photoshop. Als je meer technieken leert dan kun je ook beter kijken welke stijl bij jou past. Je kunt toepassen wat je mooi vind en je kunt de technieken die je minder mooi vind gewoon overslaan.Dan weet je in ieder geval hoe het werkt! Door je hier meer in te verdiepen ontwikkel jij een eigen stijl waardoor je je ook beter kunt onderscheiden van andere fotografen. Hierdoor krijg je klanten die echt bij jou passen en die bij jou komen omdat ze jouw stijl van fotograferen mooi vinden. 

Je kunt deze masterclass online volgen. Je krijgt mijn RAW foto bij elke video, zodat je direct met mij mee kunt doen. Hierdoor leer je de technieken nog beter aan en kun je ze vervolgens toepassen op je eigen foto’s. Door goed naar mijn foto’s en instellingen te kijken kun jij je foto’s op een vergelijkbare manier maken waardoor je de technieken die ik gebruik ook kunt toepassen op jouw foto’s. 

 

In de tijd dat jij het allemaal zelf probeert uit te vogelen, helpt jouw concurrentie jouw klant.

 

“A litte progress each day adds up to big results”

Als jij toe bent aan het echte werk en erachter bent gekomen dat je van paardenfotografie best eens jouw fulltime of parttime baan zou kunnen maken, is het Mastermind traject voor jou geschikt. Alle kennis waarmee ik in de afgelopen twee jaar mijn omzet van een paar honderd naar een paar duizend euro per maand heb getransformeerd deel ik met je, waardoor jij meer geld gaat verdienen met je fotoshoots. Je gaat 1 op 1 met mij aan de slag in verschillende coachingsessies en je krijgt daarnaast toegang een groep met gelijkgestemde fotografen waarmee je kunt sparren, samenwerken en in de toekomst contact mee kunt blijven houden.

Hoe je de beste service kunt bieden aan je klanten, je prijsbepaling, social media en website komen onder andere aan bod. Maar ook hoe een ondernemer denkt en hoe jij leert denken in kansen en mogelijkheden is een groot onderdeel van het traject.

Duidelijk & leerzaam!

“Als super beginner vond ik het ontzettend duidelijk en leerzaam! En een handige handleiding om thuis nog een keer naar te kunnen kijken. Ryanne legt alles duidelijk uit en ook super dat ze per persoon even mee kijkt en helpt met de instellingen etc.

Elbrig Steijn

Je bent voor mij een inspiratie!

Ryanne, ontzettend bedankt voor deze dag. Je bent voor mij een inspiratie 🙂 Je was erg duidelijk met je theorie en praktijk. Ik zou zeker nog eens een Masterclass bij je volgen.”

Jamie de Wilde

Waardevolle masterclass

Ik vond het een leuke dag met waardevolle informatie. De combinatie met praktijk is erg goed!”

Mariska / Mariska Fotografeert

Een aanrader!

"Dit is de eerste Masterclass waar ik naar toe ben gegaan en ik vond het super! Je krijgt de juiste tips en uitleg voor de dingen waar je moeite mee hebt, de paarden waren geweldig en de mensen waren allemaal super aardig! Echt een aanrader om naar toe te gaan!”

Willemijn / Wvos-Photography