Je staat op de fotolocatie. Je paardenmodel staat er klaar voor en heeft mooi zijn oortjes naar voren. Je klikt en kijkt op je camera, overbelicht. Het zweet breekt je uit want je weet niet zo goed hoe je dit moet oplossen. Je klikt op een paar knopjes maar de eindstand is: je gaat weer terug naar de automatische stand en hoopt maar dat het goed komt. Het plaatje waarvan je droomt zit er niet tussen, jammer. 

Elke keer zit het in je achterhoofd dat je meer met fotografie wilt gaan doen. Maar daar komen de overtuigingen: “Ben ik wel goed genoeg?” of “Er zijn al zo veel fotografen, is er nog wel plek voor mij?” Je hebt het mega druk want je hebt nog een baan in loondienst en daarnaast wil je meer tijd besteden aan het maken van foto’s en meer klanten aantrekken maar je weet niet zo goed hoe. Daarnaast heb je nog geen eigen stijl ontwikkeld en weet je niet zo goed hoe je jezelf moet laten zien op social media. Je bent bang om je in te schrijven bij de KvK want je weet niet zo goed wat je te wachten staat. Dit maakt dat je toch maar lekker in je comfort zone blijft, waar het veilig is. 

Eigenlijk zou je willen doen wat je het allerleukste vind, de mooiste foto’s maken en daarnaast je eigen tijd in te kunnen delen. Andere mensen blij maken met je foto’s en zelfverzekerd aan de slag met je camera. Je weet precies hoe alle instellingen werken en hoe je klanten aantrekt via social media en je website. Ook weet je hoe je de foto’s nog mooier maakt in Photoshop en je hebt een mooie eigen stijl. Hoe tof zou het zijn als je minder zou kunnen gaan werken in loondienst en straks echt je eigen tijd in kunt delen en niet meer hoeft te werken voor een baas. Je kunt al je ideeën gaan uitvoeren en jezelf ontwikkelen als fotograaf. De klanten komen op je af en je bedrijf wordt steeds groter. 

Hoe vaak heb je jezelf nu afgevraagd hoe je instellingen werken? Of waarom het jou niet lukt om die leuke klanten te krijgen zoals je dat bij andere fotografen wel ziet? Je droom blijft een droom als je jezelf niet ontwikkelt.

In de tijd dat jij het allemaal zelf probeert uit te volgen helpt jouw concurrentie jouw klant.

Want die investeert in zichzelf en wordt steeds beter! Als jij geen stappen gaat zetten dan blijf je op hetzelfde niveau als dat je nu bent en zul je nooit weten hoe het is om je eigen tijd in te kunnen delen en mega veel klanten aan te trekken. 

 

Ik heb een aantal masterclasses ontwikkeld waarin jij leert hoe je de mooiste paardenfoto’s maakt en daarnaast hoe je een succesvol bedrijf op zet. Je krijgt alle handvaten zodat je kunt groeien en je droom kunt najagen! 

Zelf heb ik een succesvol bedrijf als full-time paardenfotograaf opgebouwd. De afgelopen jaren heb ik de overstap gemaakt van volledig in loondienst naar volledig ondernemen. Ondanks dat ik dat heel spannend vond, is dit mijn beste keuze ooit geweest!

Ik heb een vaste kring aan klanten opgebouwd die vaak terug komen. Dit doe ik doe ik door ze de beste service te geven die ik heb, en mij daardoor te onderscheiden van andere fotografen. Alle kennis die ik afgelopen jaren vanuit ervaring heb opgedaan kunnen jou helpen om de volgende stap te zetten, naar beter fotograferen of naar het opzetten van je eigen bedrijf. 

Duidelijk & leerzaam!

“Als super beginner vond ik het ontzettend duidelijk en leerzaam! En een handige handleiding om thuis nog een keer naar te kunnen kijken. Ryanne legt alles duidelijk uit en ook super dat ze per persoon even mee kijkt en helpt met de instellingen etc.

Elbrig Steijn

Je bent voor mij een inspiratie!

Ryanne, ontzettend bedankt voor deze dag. Je bent voor mij een inspiratie 🙂 Je was erg duidelijk met je theorie en praktijk. Ik zou zeker nog eens een Masterclass bij je volgen.”

Jamie de Wilde

Waardevolle masterclass

Ik vond het een leuke dag met waardevolle informatie. De combinatie met praktijk is erg goed!”

Mariska / Mariska Fotografeert

Een aanrader!

"Dit is de eerste Masterclass waar ik naar toe ben gegaan en ik vond het super! Je krijgt de juiste tips en uitleg voor de dingen waar je moeite mee hebt, de paarden waren geweldig en de mensen waren allemaal super aardig! Echt een aanrader om naar toe te gaan!”

Willemijn / Wvos-Photography

“A litte progress each day adds up to big results”