Ik zou ook wel zulke mooie paardenfoto’s willen maken…

… en daar geld mee willen verdienen.

Het lijkt een droom, doen wat je het allerliefste doet en waar jij het meest blij van wordt. Je hebt een camera en een lens, maar je bent nog niet helemaal tevreden met je foto’s. Het lijkt alsof het bij anderen veel makkelijker gaat en je bent op zoek naar een groep gelijkgestemde fotografen waarmee je kunt samenwerken, kunt sparren en waarvan je kunt leren. 

Fotografie wordt steeds belangrijker in het leven van mensen, met de komst van Instagram kunnen we het niet meer wegdenken. Daarom is het alleen maar goed als er meer fotografen zijn, want het aanbod is groot. Er liggen zoveel kansen voor jou. 

Waarom start je niet meteen met het pakken van die kansen?

 

Ik heb meer dan 1000 fotoshoots gedaan, in binnen en buitenland en werk nu samen met veel grote merken en bedrijven zoals Montar, Bucas en Hypostore. Ik draai grote producties voor ze en heb in mijn eerste jaar als volledig paardenfotograaf 100k omzet gedraaid.

En ik ga jou helpen.

Precies hoe ik al heel veel andere paardenfotografen geholpen heb, leer ik jou alle in’s & outs van de paardenfotografie. Van fotograferen tot Photoshop en van social media tot klantenservice.

Het belangrijkste: dit is een community waarin jij kunt leren, sparren met andere fotografen, je vragen kunt stellen en dat allemaal op één plek. Dit is de meest complete omgeving die je op het gebied van paardenfotografie gaat vinden.

Je kunt gemakkelijk aan de slag in een overzichtelijke app, bezig met opdrachten en als je er even niet uit komt dan is hulp heel erg dichtbij! 

 

Ja dat wil ik!

Waar wacht je op?

Voeg je bij de club!

Duidelijk & leerzaam!

“Als super beginner vond ik het ontzettend duidelijk en leerzaam! En een handige handleiding om thuis nog een keer naar te kunnen kijken. Ryanne legt alles duidelijk uit en ook super dat ze per persoon even mee kijkt en helpt met de instellingen etc.

Elbrig Steijn

Je bent voor mij een inspiratie!

Ryanne, ontzettend bedankt voor deze dag. Je bent voor mij een inspiratie 🙂 Je was erg duidelijk met je theorie en praktijk. Ik zou zeker nog eens een Masterclass bij je volgen.”

Jamie de Wilde

Waardevolle masterclass

Ik vond het een leuke dag met waardevolle informatie. De combinatie met praktijk is erg goed!”

Mariska / Mariska Fotografeert

Een aanrader!

"Dit is de eerste Masterclass waar ik naar toe ben gegaan en ik vond het super! Je krijgt de juiste tips en uitleg voor de dingen waar je moeite mee hebt, de paarden waren geweldig en de mensen waren allemaal super aardig! Echt een aanrader om naar toe te gaan!”

Willemijn / Wvos-Photography

“A litte progress each day adds up to big results”

 

Dit is waarom het fijn is om je aan te sluiten bij de community:

  • Je kunt online leren waar en wanneer je wilt 
  • Gelijkgestemde ondernemers zijn maar één klik bij jou vandaan
  • Je kunt mooie samenwerkingen aangaan
  • Je kunt elke maand deelnemen aan leuke masterclasses en challenges
  • Uniek! Je kunt elke maand instromen in een live zoom-call met Ryanne om je vragen te stellen

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik toegang tot de video’s?

Je kunt het zien als een soort van sportschoolabonnement, zolang je lid bent heb je toegang tot alle video’s. Je kunt ook alles terug kijken wat er geweest is. 

Hoevaak komt er nieuwe content online?

Er komen elke maand nieuwe video’s online en je kunt ook elke maand deelnemen aan een masterclass via Zoom zodat je ook je vragen kunt stellen aan Ryanne.

Hoeveel video’s staan er in de community? 

Er staan nu meer dan 100 video’s in de community. 

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt opzeggen door een e-mail te sturen naar info@rm-photography.nl en dan heb je 1 maand opzegttermijn (bij maand betaling).