Leuk als je overweegt een fotoreportage te laten maken! Foto’s zijn zo belangrijk, we zijn met zijn allen steeds actiever op Social Media en wat is er nou leuker om aan iedereen jouw knappe paard te showen! Maar ook is het, letterlijk, het bevriezen van een moment. Zo kun je altijd nog even terug naar het moment van toen. Ik vind het heel belangrijk dat jij én je paard zich op hun gemak voelen tijdens de fotoreportage. 

Voorafgaand aan een fotoreportage hebben we eerst contact over de datum, de locatie en de soort foto’s die jij van je paard wilt hebben. Dit contact gaat via de e-mail. Je krijgt van mij een uitgebreide voorbereiding met alles waar je rekening mee moet houden voorafgaand aan de fotoshoot. We houden vlak voor de fotoreportage contact, zodat we altijd up to date zijn. Dit is ook belangrijk omdat we afhankelijk zijn van de weersverwachting. Wees niet bang als het bewolkt is op de dag dat je je fotoreportage gepland hebt staan, dit is juist positief voor het beeld! Als er regen verwacht wordt zullen we de fotoreportage moeten verplaatsen.

Voor een paard is het natuurlijk heel gek, hij moet zo maar stil staan op een plek waar hij normaal nooit staat en dan moet hij ook nog eens mooi kijken. Hier hebben we verschillende manieren die altijd werken om de oortjes van het paard naar voren te krijgen. Weer iets waar je je dus niet druk om hoeft te maken tijdens de fotoshoot! Er zit geen tijd verbonden aan de fotoreportage, maar de meeste paarden hebben niet zo’n hele grote spanningsboog. Je kunt er vanuit gaan dat we in totaal zo’n 1 tot 1,5 uur bezig zijn met de fotoreportage.

Je ontvangt op de dag van de fotoreportage alvast een voorproefje van de fotoreportage. Ik zoek mijn favoriete foto alvast uit en die krijg jij cadeau! Daarna zal ik binnen 3 dagen je foto’s klaar zetten in een galerij, waaruit jij je foto’s kunt uitkiezen. Nog even geduld, deze foto’s zijn nog niet om te gebruiken. De foto’s die jij hebt uitgekozen zal ik nog zorgvuldig voor je bewerken en nóg mooier maken. Daarna zal ik ze in hoge resolutie, met én zonder logo via WeTransfer naar je toesturen. Je ontvangt hierbij ook alle informatie met betrekking tot het gebruik van de foto’s. Zo kun jij je foto’s goed opslaan en altijd bewaren op je computer!

Je kunt een afspraak inplannen via het contactformulier. Ik begrijp het als je nog meer vragen hebt, natuurlijk kun je die vrijblijvend stellen. Ik zal je binnen twee dagen een berichtje terugsturen.  

Ik wil meer weten!