Een minishoot is een fotodag georganiseerd op een prachtige locatie. Dit houdt in dat ik meerdere paarden op dezelfde locatie op dezelfde dag kan fotograferen. Vaak is er veel vraag naar een bepaalde locatie en dan kan ik dit mogelijk maken door middel van een minishoot. Ik zal deze fotodagen aanbieden voor zowel honden als paarden.

Tijdens een minishoot is het natuurlijk ook mogelijk om zelf met je paard op de foto te gaan. We beginnen met foto’s van alleen het paard en vervolgens mag jij er ook bij op. Dit hoeft natuurlijk niet persé. Deze shoot duurt gemiddeld 20 minuten en gebeurd door middel van een tijdsschema. Ik zal een datum vastleggen waarop je je kunt inschrijven. De minishoot wordt voor een lagere prijs aangeboden zodat mijn foto’s toegankelijk zijn voor iedereen! Je betaald tevens geen reiskosten omdat er meerdere modellen achter elkaar op de foto kunnen. Tijdens deze fotoreportage heb ik altijd iemand mee die ons helpt met het aandacht trekken van het paard. Hierdoor kunnen we op een relaxte manier aan het werk en hoef je je nergens druk om te maken.

Voorbeelden van locaties waar deze minishoots worden georganiseerd zijn: op het strand, op de heide en bij de bloesem. Onderstaand kun je zien waar de volgende minishoot gepland staat. Via social media zullen wij altijd bekend maken waar de volgende minishoot gehouden wordt. Volg ons dus op Instagram & Facebook om op de hoogte te blijven! Natuurlijk mag je bij interesse in een bepaalde omgeving ook een email sturen naar support@rm-photography.nl en dan houden wij je uiteraard ook op de hoogte.

Op dit moment staat er nog geen nieuwe minishoot gepland.

Stuur een e-mail naar support@rm-photography.nl met je naam & e-mail adres, dan brengen we jou als eerste op de hoogte als er weer een minishoot ingepland wordt! 

Ik wil me opgeven!