Ben je benieuwd hoe ik mijn foto’s maak en wil je met mij meekijken tijdens het fotograferen? Ik neem je mee in mijn wereld en laat je mijn workflow zien. Deze dag is super geschikt voor jou als je al ervaring hebt in paardenfotografie, als je weet hoe je instellingen werken maar toch nog net iets meer wilt leren. 

Tijdens een meeloopdag regel ik een of meerdere modellen op een prachtige locatie zodat jij foto’s kunt schieten voor je portfolio. Daarnaast help ik jou waar nodig, dus met alles waar je qua fotograferen tegen aan loopt!

Deze meeloopdag is zeer geschikt voor jou als:

  • Je beschikt over een spiegelreflex camera met zoomlens (75-300mm of 70-200mm)
  • Je meer wilt leren over je instellingen
  • Je prachtige foto’s wilt maken op een unieke locatie met een groep gelijkgestemde fotografen

Een meeloopdag duurt gemiddeld 2 uur. We beginnen met een kennismaking, ik zal jullie wat informatie over mezelf geven en uitleggen hoe ik te werk ga. Vervolgens komt er een model op de locatie en zullen we foto’s gaan maken. Natuurlijk is eigen inbreng en aansturing zeer welkom. Er zal een hapje en een drankje aanwezig zijn en we gaan op een relaxte manier aan de slag. Er is voldoende hulp mee zodat je je alleen maar hoeft te focussen op het model.

We hanteren strengere regels omtrent corona. Blijf 1,5m bij elkaar uit de buurt, neem een mondkapje mee en wij zorgen voor desinfectie. We werken in kleinere groepen dan normaal.

5 november 2020: VOLGEBOEKT

12 november 2020: VOLGEBOEKT

Dit zal een UNIEKE belevenis worden en deze meeloopdag zal €125,- excl. 21% btw. per deelname kosten. Dit wordt een volledig afgehuurde locatie waar je zeker bij wilt zijn! 

Je kunt je opgeven doormiddel van het sturen van een e-mail naar support@rm-photography.nl dan zal Vicky dit oppakken. Je deelname is definitief na betaling van de factuur.

Er staan nog geen nieuwe meeloopdagen meer op de planning. Begin 2021 zullen er nieuwe data bekend gemaakt worden.

Contact opnemen