Ben je benieuwd hoe ik mijn foto’s maak en wil je met mij meekijken tijdens het fotograferen? Ik neem je mee in mijn wereld en laat je mijn workflow zien. Deze dag is super geschikt voor jou als je al ervaring hebt in paardenfotografie, als je weet hoe je instellingen werken maar toch nog net iets meer wilt leren. 

Tijdens een meeloopdag regel ik één of meerdere modellen op een prachtige locatie zodat jij foto’s kunt schieten voor je portfolio. Daarnaast help ik jou waar nodig, dus met alles waar je qua fotograferen tegen aan loopt!

Deze meeloopdag is zeer geschikt voor jou als:

  • Je beschikt over een spiegelreflex camera met zoomlens (75-300mm of 70-200mm)
  • Je meer wilt leren over je instellingen
  • Je prachtige foto’s wilt maken op een unieke locatie met een prachtig model

Ik streef er naar elke meeloopdag uniek te maken. Wat wel overeenkomt is dat je met een veelzijdige shoot terug komt. Meestal een combinatie van actiefoto’s en portretfoto’s.

Een meeloopdag duurt gemiddeld 2 uur. We beginnen met een kennismaking, ik zal je wat informatie over mezelf geven en uitleggen hoe ik te werk ga. We kijken naar je instellingen en welke instellingen je gebruikt voor deze dag. Vervolgens komt er een model op de locatie en zullen we foto’s gaan maken. Natuurlijk is eigen inbreng en aansturing zeer welkom. Er is voldoende hulp mee zodat je je alleen maar hoeft te focussen op het model. Tijdens een meeloopdag mag mijn hond Teddy vaak mee, dus heb je altijd nog een extra modelletje tot je beschikking! 😉 

Er zijn per meeloopdag 4 plekken beschikbaar voor €125,00 per persoon. Op dit moment staan er geen nieuwe meeloopdagen gepland.

Via het contact formulier kun je je kenbaar maken dat je mee wilt met een meeloopdag, dan sturen we je als eerste een e-mail wanneer er weer een nieuwe meeloopdag gepland is! Gemiddeld is er elke maand ruimte voor een meeloopdag.

Ik wil een meeloopdag!