Luxe fotoreportages

Leg de band tussen jou en je liefste paard voor altijd vast met een prachtige fotoreportage.

Je hebt al een paar keer een goede vriend of vriendin een camera of telefoon in hun handen gedrukt, maar toch komen er telkens niet de foto’s uit die jij voor ogen hebt. Elke keer zie je er gek uit en is het niet het juiste moment. Je paard ziet er op die foto’s niet zo mooi uit als dat hij werkelijk is en de foto’s zijn onscherp. Jullie zien er niet ontspannen uit en daardoor vind je jezelf niet mooi op de foto staan. Hierdoor krijg je niet de herinnering die jij aan de muur wilt hangen.

Je wilt liever foto’s waar je ontspannen op staat, waar je paard er zo mooi uit ziet als dat hij is en waar echt jullie band samen is vastgelegd. Je hebt niet alleen iemand die de foto’s voor je maakt, maar ook iemand die je tips geeft en je op je gemak laat voelen. Je hoeft nergens over na te denken, alleen maar te genieten samen met je paard in een mooie omgeving.

ALL INCLUSIVE – ALLES IS MOGELIJK!

Deze foto’s maken we samen in een rustige omgeving. Dit kan zijn bij jou op stal of een prachtige locatie zoals het bos of het strand. Jij mag dit volledig zelf inrichten, we maken foto’s van het paard alleen, van jullie samen en/of onder het zadel. Het belangrijkste is dat jullie je op je gemak voelen, er is geen tijdsdruk en je mag alles zelf bepalen. Ik begeleid je tijdens de fotoshoot door middel van kleine aanwijzingen zodat jullie op je mooist op de foto komen.

We zijn ongeveer een uurtje bezig met fotograferen waarin we verschillende settings gebruiken. Tussendoor kun je natuurlijk je paard opzadelen om te gaan rijden en mag je verschillende setjes aan op de fotos’s. De dag van tevoren was je je paard zodat hij schoon en blinkend op de foto komt. We kijken samen naar een geschikte locatie die jij mooi vindt en waar jij naar toe kunt komen met de trailer.

Talloze blije paardeneigenaren gingen je al voor en hebben een prachtige foto van hun paard aan de muur hangen. Iedereen is ontzettend tevreden met mijn foto’s en dat is natuurlijk waar ik het voor doe! Dit gevoel wil ik graag doorgeven aan jou, zodat jij altijd met trots en blijdschap terug kunt kijken naar jouw foto’s.

Samen met jou maak ik dé foto’s waar jij elke keer weer blij van wordt. Telkens kun je weer even terug naar het moment samen met je beste vriend. Deze foto’s worden nóg waardevoller als je opeens je dierbare paard of pony verliest. Deze foto’s maken je nog trotser op jou en je prachtige paard.

Equestrian Stockholm Dark Venice

Deze set is beschikbaar voor jouw fotoshoot. Top maat S, bodywarmer maat S, bandages + dekje maat Full dressuur.

Equestrian Stockholm Sycamore Green

Deze set is beschikbaar voor jouw fotoshoot. Top maat S, beschermers voor & achter in maat L + dekje maat Full dressuur.

Equestrian Stockholm Dramatic Monday

Deze set is beschikbaar voor jouw fotoshoot. Top maat S, oornetje, beschermers + dekje in deze kleur of een wit competition dekje maat Full dressuur.

Equestrian Stockholm Black Competition

Deze set is beschikbaar voor jouw fotoshoot. Top maat S, beschermers maat L  + dekje maat Full dressuur.

Equestrian Stockholm New Maroon

Deze set is beschikbaar voor jouw fotoshoot. Top maat S, dekje full dressage & bandages.

Equestrian Stockholm Black Raven

Deze set is beschikbaar voor jouw fotoshoot. Vest maat S, rijbroek maat S/36, dekje full dressage, oornetje & bandages.

Equestrian Stockholm Nothern Light Glimmer

Deze set is beschikbaar voor jouw fotoshoot. Vest maat S, dekje full dressage & bandages.

Equestrian Stockholm Lagoon Blush

Deze set is beschikbaar voor jouw fotoshoot. Vest maat S, rijbroek maat S/36, dekje full dressage, beschermers voor en achter maat L.

All inclusive 

Als je met mij als fotograaf werkt krijg je het volledige pakket. Dit betekent dat je voor een vast bedrag alle foto’s kunt laten maken die je graag wilt hebben. Verschillende setjes, meerdere paarden, it’s all up to you. Je krijgt standaard 12 digitale foto’s op hoge resolutie, deze foto’s mag je zelf uitkiezen en je kunt extra foto’s nabestellen via je eigen fotogalerij.

Ik heb altijd een aantal setjes op voorraad van Equestrian Stockholm die je gratis mag gebruiken tijdens jouw shoot. Vraag van te voren welke kleuren er zijn en dan kun je zelf beslissen of je hiervan gebruik wilt maken! 

NIEUW!

Het is mogelijk om je fotoshoot een upgrade te geven en mooie bewegende beelden van jou en je paard te hebben. In de vorm van reels leg ik jullie band vast zodat je nog meer tastbare herinneringen krijgt. 

Voor zakelijke fotoshoots mag je contact opnemen om een passend aanbod voor commercieël gebruik van de foto’s te ontvangen.