Luxe business shoot

Laat jouw bedrijf opvallen met jouw persoonlijkheid

Je wilt meer zichtbaarheid creëren op social media en op je website, maar je loopt er steeds tegenaan dat je te weinig [goede] content hebt. Door genoeg content te hebben blijf je opvallen bij jouw publiek. Online kiest een potentiële klant of deze met jou wil werken of dat ze naar een ander gaan. Wij weten wel dat jij uniek bent en dit wil je graag laten zien aan jouw klant!

Want jouw klant kiest mede voor jouw persoonlijkheid. Als ondernemers in de hippische wereld heb je al bijna te weinig tijd om je werk te doen, laat staan om goede content te maken. Dat is wat ik voor jou kan doen! Op een efficiënte en effectieve manier gaan we aan de slag zodat jij in één dag voor een aantal maanden goede content hebt.

En niet alleen content, ik help je ook met hoe jij deze content optimaal kunt inzetten zodat jij nog meer droomklanten gaat aantrekken!

Jill Huijbrechts

voor Navy & Tan

Benedict Koopmans

Sport Psycholoog & Instructeur

Marijke Akkerman

Directeur KFPS stamboek

ALL INCLUSIVE – ALLES IS MOGELIJK!

Als je met mij als fotograaf werkt krijg je het hele pakket. We maken een prachtige bedrijfsvideo zodat je duidelijk in beeld brengt wat jij doet. Dit wordt ondersteund met foto’s die je kunt gebruiken op social media en op jouw website. 

Voorafgaand aan de fotoshoot plannen we een meeting in, online of telefonisch, zodat we een goede planning kunnen maken en je precies weet wat er van je verwacht wordt. We laten goed zien hoe jouw werk gaat, je geeft jouw klant echt een kijkje achter de schermen. 

Talloze bedrijven gingen je al voor, zoals het KFPS, Montar, Hypostore, LeMieux, Frontriemenshop en Bucas. Niet alleen voor kleding merken en winkels heb ik content gemaakt, maar ook voor Kop Jansen Friesian Horses, Benedict Koopmans, Hennie Roffel, Henswoude Stables, Gestuët Wickeschliede (DE), Fam. Leijendekker (USA), Jelmer Chardon, Samantha Steenwijk en diverse paardencoaches, fysiotherapeuten & instructeurs.

Samen met jou maak ik dé foto’s waar jouw persoonlijkheid binnen je bedrijf naar voren komt. Je zit niet meer zonder content en je hebt altijd iets om te plaatsen. Vul onderstaand formulier in om contact met mij op te nemen, dan bellen we even en krijg je een offerte op maat. 

    All inclusive 

    Ik heb altijd een aantal setjes op voorraad van Equestrian Stockholm die je gratis mag gebruiken tijdens jouw shoot. Ook heb ik diverse hoofdstellen die gebruikt kunnen worden. Vraag van te voren welke kleuren er zijn en dan kun je zelf beslissen of je hiervan gebruik wilt maken! 

    NIEUW!

    Tijdens een telefoongesprek kijken we samen wat voor content het beste bij jou en je bedrijf past.

    Voor elk budget heb ik een passend aanbod!