Ik vertel jouw verhaal, op beeld.

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! Waarschijnlijk ben je geïnteresseerd in een fotoreportage van je paard of wil je meer leren over paardenfotografie. Ik zal je uitleggen wie ik ben en wat ik doe. 

Ik ben professioneel fotograaf en heb mij gespecialiseerd in paardenfotografie. Hiervoor reis over de hele wereld om mooie fotoreportages van prachtige combinaties te maken. Ik heb er voor gekozen mij alleen te richten op de paardenwereld omdat daar mijn passie ligt. In juni 2020 heb ik mijn baan in loondienst kunnen opzeggen om zo mijn droom achterna te gaan en sindsdien ben ik ondernemer.  De laatste jaren ben ik meermaals naar Amerika geweest, naar Spanje en Portugal en heb ik vaste klanten in Duitsland.

Al vanaf jongs af aan heb ik het altijd over paarden. Op 6-jarige leeftijd mocht ik dan eindelijk mijn eerste les volgen en ik ben nooit meer gestopt. Intussen heb ik al 19 jaar mijn eigen paard, Viënna. 

Daarnaast help ik veel hippische ondernemers om hun bedrijf zichtbaarder te maken met steengoede content. Foto’s, video’s – allemaal super strak zodat zij meer klanten kunnen aantrekken die bij hun passen. Ik geef ze advies over hoe ze deze content het beste kunnen inzetten om optimaal resultaat te bereiken!

Naast fotograferen vind ik het erg leuk om mijn kennis over te brengen. Zo heb ik veschillende masterclasses ontwikkeld die online, individueel & in groepsverband te volgen zijn. Deze masterclasses gaan onder andere over de instellingen van je camera, photoshop en ondernemen. 

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als manager voor verschillende grote modeketens waar ik veel ervaring heb op gedaan in sales. Deze kennis gecombineerd met mijn fotografieskills heb ik gebundeld en geef ik door aan enthousiaste en ambitieuze fotografen & ondernemers. Zo is RMphotography uitgegroeid naar meer dan alleen fotografie.

De laatste jaren werk ik intensief samen met Hennie Roffel, zij is een fantastische Grand-Prix amazone die je veel voorbij ziet komen op mijn foto’s. 

Masterclasses

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, daarom heb ik in deze video laten samenvatten wat ik doe zodat je nog beter kennis met mij kunt maken! 

Heb je een leuk idee voor een fotoshoot? Of wil je een keer brainstormen over de zichtbaarheid van je bedrijf of een Masterclass volgen? Ik hoop je binnenkort eens te mogen ontmoeten, zodat we samen iets moois neer kunnen zetten.

The art of creating memories.

Liefs, Ryanne