Welkom!

Hoi! Mijn naam is Ryanne Marije Tigchelaar en ik ben 30 jaar oud. Ik woon in Lemmer (Friesland) samen met mijn lieve vriend en hondje Teddy. Ik ben professioneel fotograaf gespecialiseerd in paardenfotografie waarvoor ik door heel Nederland opdrachten heb. Mijn passie voor paarden is begonnen op 6-jarige leeftijd en ondertussen heb ik al 17 jaar mijn eigen paard Viënna. Daarnaast vind ik reizen ontzettend leuk, ik combineer deze 2 dan ook graag waardoor ik intussen al op meerdere plekken in het buitenland foto’s heb mogen maken. Het is een droom om in de toekomst fotoreizen te organiseren. Ik fotografeer met een canon 5D mark IV en heb daarop verschillende lenzen. De 70-200 f2.8 gebruik ik het meeste voor paardenfotografie.

Coaching – Naast fotograferen vind ik het erg leuk om mijn kennis over te brengen. Zo heb ik een Masterclass Paardenfotografie opgezet om met gemotiveerde (hobby)fotografen aan de slag te gaan en ze in 1 dag te leren hoe ze de meest prachtige foto’s kunnen maken. De afgelopen jaren heb ik veel gefotografeerd en daarnaast bij verschillende grote modeketens als manager gewerkt waar ik veel verkoop ervaring heb opgedaan, hierdoor kan ik nu gemakkelijk tips en tricks vanuit mijn eigen ervaring delen. Dit doe ik tevens doormiddel van meeloopdagen. Daarnaast sta ik klaar om met gelijkwaardige ondernemers te sparren en ze te helpen met het creëren van content voor hun website en social media kanalen. Zo is RMphotography uitgegroeid naar meer dan alleen fotografie. 

Ik heb het geluk dat RMphotography wordt vertegenwoordigd door 2 topamazones, Hennie Roffel & Kenna Bakker. Beiden ken ik nog van mijn pony tijd, toen ik nog een klein meisje was. Beide dames hebben hun eigen onderneming in de paardenwereld en rijden mee op hoog niveau. Hier zijn onlangs Nina & Flore Woerts aan toegevoegd. Nina rijdt succesvol bij de Junioren en Flore rijdt succesvol bij de pony’s. Ik ben er trots op dat zij mij ondersteunen!

Ik werk samen met Vicky de Groot, zij ondersteund mij in het administratieve gedeelte. Als je je opgeeft voor een minishoot, meeloopdag of groepsmasterclass heb je contact met Vicky. Zij houdt je op de hoogte van de planning en stuurt je op tijd alle informatie. Ook is Vicky mijn rechterhand tijdens minishoots en tijdens de groepsmasterclass. Het kan dus zomaar zijn dat je haar nog eens tegenkomt!

Heb je een leuk idee voor een fotoshoot? Of wil je een keer brainstormen over de zichtbaarheid van je bedrijf of een Masterclass volgen? Ik hoop je binnenkort eens te mogen ontmoeten, zodat we samen iets moois neer kunnen zetten.

Ik vertel jouw verhaal, op beeld.

Liefs, Ryanne