fbpx

The Reelmakers

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
199
Begin

Welkom bij the Reelmakers! In deze cursus leer je de basis over het maken van reels met jouw camera. Je leert waar je op let met het gebruiken van je instellingen, hoe je een statief uitzoekt en hoe je vervolgens een werkbaar bestand van je reel maakt zodat jij, maar ook andere mensen deze kunnen ontvangen en uploaden.

Omdat je deze cursus volgt, krijg je ook toegang tot mijn besloten Facebookpagina! Zet er even bij dat je deze cursus volgt en dan kan ik je zo snel mogelijk toelaten in de groep. In deze groep kun je aanvullende vragen stellen en sparren met andere fotografen.

Deze cursus heb ik gemaakt omdat ik veel vragen kreeg over het filmen met de camera. Zelf heb ik heel veel uitgezocht en vooral ook veel geprobeerd. Alle informatie die je dus in deze cursus krijgt is naar mijn eigen inzicht en hoe ik zelf mijn video’s maak. Ik ben geen expert in filmen, maar ik deel graag de kennis die ik tot nu toe heb opgebouwd met jou. Deze informatie is dus ook echt voor het maken van reels en niet om hoogwaardige kwaliteit video’s af te leveren, want daar komt nog een stuk meer bij kijken.

Video’s maken of foto’s maken zijn echt twee totaal verschillende dingen. Sta jezelf dus ook toe om een beginner te zijn en ga vooral veel aan de slag. Je leert het door te doen. In deze cursus krijg je de basis handvatten mee zodat je makkelijker aan de slag kunt. Vervolgens kun je naar eigen inzicht en creativiteit reels gaan maken!

Mocht je technische problemen in de cursus ervaren, mail dan naar info@rm-photography.nl en dan lossen wij het zo snel mogelijk voor je op. Vragen hierover op Instagram worden niet beantwoord.

Heel veel plezier met de cursus en met het maken van reels!

Liefs, Ryanne