fbpx

Happy customer, happy you!

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
13900
Begin

Welkom bij de masterclass ‘Happy customer, happy you’! In deze masterclass duiken we in de wereld van service en klantcontact. Je leert hoe je jouw klanten optimaal bedient waardoor je een fijne band met ze opbouwt. Daarnaast vertel ik je hoe je conflicten kunt vermijden en op een fijne manier kunt oplossen. Ook leer ik je hoe je je aanbod doet, zonder dat het verkoperig overkomt.

Maar eerst krijg je natuurlijk toegang tot de besloten Facebookpagina! Klik hier om direct lid te worden, zet even bij de vraag dat je deze masterclass hebt gekocht, dan weet ik dat ik je toe kan laten.

Op dinsdag 26 april geef ik om 19:00 een live Q&A in de Facebookgroep waar ik jouw vragen beantwoord. Een dag van te voren zet ik een berichtje in de groep waar jij je vraag onder kunt zetten, in de live zal ik deze beantwoorden. Deze live kun je weer terug kijken wanneer jij wilt, je hoeft er dus niet persé op deze tijd bij te zijn, maar het zou natuurlijk wel leuk zijn!

Hier kun je jouw bonussen downloaden:

Bonus 1: Template voorbereiding

Deze template kun je naar eigen wens aanpassen, maar heb je alvast een aantal handvaten die je kunt gebruiken om jouw klanten te adviseren en zo tot het beste resultaat te komen.

Bonus 2: Template nazorgformulier

Als de fotoshoot afgehandeld is stuur je dit formulier mee met de foto’s zodat jouw klant precies weet hoe ze met de foto’s om moeten gaan. Hier kun je naderhand altijd naar terug verwijzen mochten er situaties komen die niet wenselijk zijn voor jou als fotograaf. Maar door dit al duidelijk te hebben voorkom je heel veel onwenselijke situaties! Je kunt deze templates ook in Canva zetten – pas ze wel aan op je eigen schrijfstijl, zo kun je er helemaal jouw eigen template van maken.

Bonus 3: Mijn workflow

In deze template laat ik je zien hoe mijn workflow in elkaar steekt en met deze workflow heb ik nooit problemen met de betaling etc.

Mochten er technische vragen zijn omtrent deze masterclass, wil ik je vragen mij GEEN berichtje op Instagram te sturen, maar te mailen naar info@rm-photography.nl.

Ik wens je heeeel veel plezier met deze masterclass!

Liefs, Ryanne.