fbpx

Back to business Bootcamp

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1995
Begin

Welcome back to business! In deze 10-daagse bootcamp gaan we weer aan de slag met jouw bedrijf. Ik hoop dat je leuke feestdagen hebt gehad en dat je helemaal bent opgeladen om het 2022 met een knaller te starten!

Elke dag komt er een nieuwe video online. Je krijgt ook elke dag een e-mail met een link naar mijn website. Vervolgens kun je inloggen op de website en staat er elke dag een nieuwe video voor je klaar. Je behoud gewoon toegang tot de video’s, dus je kunt de video’s altijd later nog terug kijken.

Het kan zijn dat sommige onderwerpen je al bekend voorkomen. Herhaling is niet erg, herhaling is juist de sleutel tot succes. Dus kijk alle video’s rustig af en neem vooral ook de tijd om de kennis die je krijgt toe te passen op jouw bedrijf. Want dat is het allerbelangrijkste!

De bedoeling van deze bootcamp is om jou in de actiemodus te krijgen. Onderneem stappen, ga door je angst en groei!

We gaan lekker aan de slag, de eerste video wordt 1 januari vrijgegeven. Heel veel plezier!!

Liefs, Ryanne

Belangrijk: mocht je technische problemen ervaren, wil ik je vragen een e-mail te sturen naar support@rm-photography.nl. Vicky gaat dan zo snel mogelijk op zoek voor jou naar een oplossing. Berichten die ik hierover op Instagram krijg kan ik helaas niet beantwoorden, maar via de mail helpen we je graag! Check eerst even je eigen mailbox, of berichten niet in je spam terecht zijn gekomen voordat je een e-mail stuurt.