Met deze trainingen kun je direct beginnen:

Nog een keertje terugkomend op de cursus, ik vind je manier van uitleg super fijn en duidelijk. Ik heb nu bijna alle video’s gezien en de manier hoe alles wordt uitgelegd is zo fijn! 

Ik had dit zonder jouw privé masterclass paardenfotografie nooit kunnen doen! Zo blij dat ik vrijdag bij jou ben geweest! ook al een paar dingen qua bewerking in Photoshop kunnen toepassen. Echt zo leuk! 

Ik heb mede dankzij jou ontslag genomen op mijn werk en heb morgen mijn laatste dag in loondienst. Doodeng maar voelde aan alles dat dit is wat ik moest doen. Dit is MIJN avontuur! Zo blij met jouw coaching!

Groepscoaching + 1:1 coaching

Nogmaals heel erg bedankt voor de prachtige foto’s, ik ben er ontzettend blij mee. Ik vond je begeleiding ook erg fijn, ondanks dat ik zelf wat zenuwachtig werd van de beweeglijkheid van mijn paard wist jij het wel heel rustig te houden en positief te coachen. Dankjewel!

Gisteravond heeft Ryanne deze foto van mij gemaakt. Super blij mee. Ik ben niet zo’n held om op de foto te gaan en ik herken mezelf ook nooit terug op de foto’s. Maar Ryanne heeft mij vastgelegd zoals ik ben. Het voelde ook totaal niet ongemakkelijk! 

Ik ben zo blij met alle foto’s die ik heb ontvangen! Snelle levering, top kwaliteit en hele goede service. Alles is mogelijk en Ryanne denkt goed mee tijdens de fotoshoot. Ik was vooraf super goed voorbereid zodat ik weinig zenuwen had en we de foto’s konden maken precies zoals ik wilde!